Kas see ongi helge homne?

Tori valla Rätsepa külas ja Riisa külas võeti maha kirjakastid ning nüüd ei sõida sinna enam postiauto. Kui mõnel inimesel pole internetti või ta ei oska seda kasutada, kuid samas on vaja kellelegi kiri saata, siis ei saagi seda teha. Sõida või ise kohale!

 

Kolmas kuu läheb juba ajast, mil väikevallad sundliideti. Ametnike arv on ikka samaks jäänud ning endistele vallajuhtidele on leitud soojad hea palgaga kohad.

Meil enam ei ilmu sisukas ja torilaste poolt armastatud vallaleht „Kaldad“ ning selle asemel on nüüd mingisugune Tori Valla Teataja, mis sisuliselt vallaametnike teadeteleht. Tori elanikke huvitab eelkõige see, et kes sündis, kes meie hulgast lahkus või kellel on sünnip.ev, samuti intervjuud kohalike elanikega.

Endine olukord on mahakantud, kuid samas toiduks kõlbuliku kauba rindel. Olen saatnud valitsusele korduvalt kirju ning postitanud ka Facebooki seinale, et Riigikogul on vaja muuta toiduseadust: mahakantud toidu annetamine abivajajale toimugu abivajaja enda vastutusel. Praegu tundub suhtumine olevat selline, et kui kauplus ei saa toitu õigel ajal kalli raha eest maha müüdud, siis ei tohi seda tasuta saada mitte keegi. Hävitatakse ära, ja kogu lugu! Siinkohal võiks meelde tuletada kunagist Kärna Ärni ütlust: „Ei soole, ei moole, ei taale!“

Hillar Kohv, Viinahaualt, Tori vallast, Pärnumaalt

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.