Värskes Kesknädalas:

Mihhail Kõlvart: Tallinna volikogu teenib eeskätt pealinna inimesi. Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart räägib oma uutest kogemustest volikogu juhtimises ning värsketest muutustest volikogu töös. Samuti sellest, miks ta ei toeta nn kahel toolil istumist.

Andre Hanimägi:  Kõik teed viivad valimisteni. Sel suvel soovib iga erakond laulda kõval häälel üheksakümnendate hittviisi „Sellest saab meie suvi“. Suvepuhkusel viibijad ümisevad vastu Toivo Nikopensiuse lauldud refrääni: „Jälle algab kõik, algab uuesti…“ Valimised on 9 kuu kaugusel, kuid suvepuhkuse asemel ootab erakondi ja poliitikuid, vähemalt neid, kes soovivad valimistel olla edukad, tõsine tööperiood.

Reformierakonna ja Keskerakonna populaarsus on võrdsustunud. Reformierakonna populaarsus langes teist kuud järjest, võrdsustudes sisuliselt Keskerakonnaga, mille reiting juunis tõusis – selgub Rahvusringhäälingu (ERR) tellimusel Turu-uuringute AS-i poolt läbi viidud küsitlusest.

Opositsioon umbusaldab Tallinnas korruptsioonivastast võitlust? Edgar Savisaare volituste peatamise järel sai Isamaaliit Olle Koopi näol Tallinna linnavolikogusse juurde ühe voliniku. Tekkinud lisahääl andis alles eelmisel kuul Tallinna linnapead umbusaldanud opositsioonile indu Keskerakonna 40 häälega 79-liikmelises volikogus taas vägikaigast vedada.

Tasuta ühistransporti toetab Lääne-Virumaal oma allkirjaga üle 1000 inimese. Keskerakond alustas eelmise nädala reedel Lääne-Virumaal allkirjade kogumist tasuta ühistranspordi toetuseks. Nädalavahetusel koguti üle 1000 allkirja ning seda aktsiooni jätkatakse.

Eestimaa Aasta Pere 2018 on perekond Põldvee Valgamaalt. 17. juunil toimus Tallinnas tänu- ja tunnustustseremoonia, kus oli tähelepanukeskmes Eestimaa Aasta Pere 2018. Sellise aunimetuse pälvib kord aastas küll ainult üks pere, kuid algatuse sügav mõte on kantud hoolivusest, soojusest ja soovist rõhutada pere olemuse tähtsust ning rolli tänapäeva ühiskonnas.

Viljakad poliitikajutud Viljandi lähistel. Viljandi eeslinnaks nimetatud Viiratsis asuv kool (avatud 3. mail 1993) on Eestimaal üks nooremaid. Nooruslikke ja elutarku mõtteid võis kuulda ka selle õppeasutuse, täpsemalt: kool-huvikeskuse, modernses saalis 15. juunil toimunud Keskerakonna rahvakohtumisel.

Lisaks palju muud olulist ja huvitavat!

 

 

1 Kommentaar
  1. Mis 3 aastat ago
    Reply

    rumal jutt see on. Volikogu teenib ennekõike omale RAHA!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.