Lasnamäe linnaosa valitsus tunnustas parimaid abipolitseinikke

Foto: Konstantin Sednev/Scanpix

TALLINN, 22. juuni, BNS – Lasnamäe linnaosa valitsus andis reedel üle tunnustuse kümnele abipolitseinikule hea töö eest.

Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva pidas parimaid abipolitseinikke meeles tänukirjaga ja kingitusega linnaosa valitsuse poolt, edastas linnaosavalitsus.

“Abipolitseinike pingutusi oma kodukoha turvalisuse heaks tuleb eriliselt hinnata, kuna tegemist on vabatahtliku tööga. Abipolitseinikud annavad oma tööga sõnumi, et linna turvalisus sõltub meist endist. Igaüks saab meist teha midagi selle heaks, et Lasnamäe ning kogu Tallinna kodud, tänavad ja inimesed oleks kaitstud ja hoitud,” ütles Jufereva.

Ida-Harju politseijaoskonnas on 80 abipolitseinikku. Käesoleva aasta esimese viie kuuga on Ida-Harjumaa abipolitseinikud töötanud linna turvalisuse nimel 3200 tundi, millest Lasnamäele kulus 2200 tundi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.