Aas: inimeste omavaheline usaldus on aidanud Eesti riigil püsima jääda

Tallinna linnapea Taavi Aas ütles laupäeval võidupüha puhul tehtud läkituses, et Eesti riik on suutnud püsima jääda, sest rahvas on üksteist alati rohkem usaldanud kui umbusaldanud.

“Tähistame saja aasta möödumist iseseisvusmanifestist ja 99 aasta möödumist hetkest, kus me seda iseseisvust kaitsta suutsime,” sõnas Taavi Aas linnavalitsuse pressiteenistuse vahendusel. “Me oleme suutnud alles jääda, sest meil  on alati olnud rohkem koostöösoovi kui lahkarvamusi. Meil on alati olnud rohkem usaldust kui umbusaldust.”

Aas osutas, et Eesti rahvas on mõistnud, et oma riigi, oma linna või oma küla paremaks tegemine on nende enda kätes.

“Meid on läbi keeruliste aegade ellu jätnud arusaam, et minu riik, minu linn, minu küla – see kõik on oma ja me kuulme kokku,” ütles Aas ja tunnustas eriliselt vabatahtlikku panustamist riigikaitsesse ning soovis kogu Eesti rahvale ja kõigile tallinlastele ilusat võidupüha ühes kauni jaaniajaga.

BNS/Kesknädal

2 kommentaari
  1. Taavi 3 aastat ago
    Reply

    paneb paksult pada. Pole mingit usaldust ega saagi olla. Kui avalikult varastatakse ja kohus kiidab kuritegusid heaks ja õigeks. Ning valitsused mis tahes koosseisus vihkavad OMA RAHVAST ega anna talle mingit õigust oma elukorralduslikke küsimusi rahvahääletusel otsustada.

  2. maali maalt 3 aastat ago
    Reply

    Taavi on ikka maru ilus mees, ma vaatan. Vunts ei vabise. Nii peabki.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.