Kesknädal küsib: Mida teeb saadik suvel?

Enn Eesmaa, Riigikogu I aseesimees

Rahva seas on kõlanud kuuldused justkui saadikud suunduksid istungjärgu lõppedes puhkustele, kuid tegelikult töötame suvel edasi. Selle vahega, et saadikutel on võimalik istungjärkude vahelisel perioodil rohkem viibida Eesti rahva seas.

Riigikogu I aseesimehena osalen kohtumistel välisriikide esindajatega, viibin vastuvõttudel ja visiitidel ning külastan võimalikult paljusid Eestimaa kauneid paiku, et tutvustada meie rahvale Riigikogu olemust ja tööd.

Lisaks asespiikri töökohustustele täidan ka Saaremaa vallavolikogu liikme ülesandeid. Loodan suvel võimalikult aktiivselt osa võtta kõikidest kohalikest sündmustest ning ettevõtmistest, olgu need talgud, ooperipäevad, laadad või konverentsid. Soovin igal vabal hetkel piirkonna arengusse panustada.

Juba kinnitatud kohtumisest võiks välja tuua Saaremaa vallavolikogu istungi 21. juunil, Võidupüha üritused 23. juunil, USA suursaadiku vastuvõtu 4. juulil, 5. juulil kohtumise Hiina parlamendi väliskomisjoni delegatsiooniga Riigikogus, 12. juulil roosiistiku vastuvõtmise „Kadriorg 300“ raames, 13. juulil Prantsuse suursaadiku vastuvõtu, 23. juulil kohtumine India välisministriga. Loomulikult osalen 20. augustil taasiseseisvumispäeva üritustel.

Kesknädal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.