Venemaa pikendas Läänele kehtestatud põllumajanduspiiranguid

Russia's then Prime Minister Vladimir Putin (C) visits a grocery store in Moscow June 24, 2009. Moscow imposed a total ban on imports of many Western foods on August 7, 2014 in retaliation against sanctions over Ukraine, a stronger than expected measure that isolates Russian consumers from world trade to a degree unseen since Soviet days. Picture taken June 24, 2009. REUTERS/Alexei Nikolsky/RIA Novosti/Pool (RUSSIA - Tags: POLITICS BUSINESS FOOD) ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, SCANPIX

MOSKVA, 12. juuli, InterfaxBNS – Vene riigi teataja avaldas neljapäeval president Vladimir Putini seadluse, millega Venemaa pikendas USA-le, Euroopa Liidule ja teistele riikidele kehtestatud põllumajanduspiiranguid 2019. aasta 31. detsembrini.

Putin keelas 2014. aasta 6. augustil toiduainete sisseveo riikidest, mis kehtestasid Venemaale sanktsioonid. Algselt kuulusid sinna USA, Euroopa Liidu riigid, Austraalia, Norra ja Kanada. Hiljem lisandusid Albaania, Montenegro, Island, Lichtenstein ja Ukraina.

Neist riikidest on Venemaale keelatud tuua liha ja lihatooteid, piima ja piimatooteid, kala ja kalatooteid, aed- ja puuvilju, soola ning elus sigu, välja arvatud tõuloomad.

InterfaxBaltic News Service

2 kommentaari
  1. No selge see,et Puutina ja Trump esindfavad IMF-i ja sanktsioonid on rahva vastu aga mitte ekspluateerijate vastu.
    Naftamagnaadid varastavad Eestist iga kuu mitu miljardit eurot tanklate ja gaasitorude kaudu. Nende vastu aitab paukgaasi aparaadi kasutamine autode mootoritel,keevitamisel,hoonete kytmisel. Nt. transpordis hoiab kokku 90% kulutusi bensiinile ja diislile !! Paukgaasi aparaat eraldab veest vesiniku ja see juhitakse karburaatorisse kus segatakse bensiiniga vahekorras 10% bensiini ja 90% vesinikku. Paukgaasi aparaat auto mootoril toodab vesinikku tasuta.
    Seega,kui asetad oma auto mootorile paukgaasi aparaadi siis bensiini kulub vaid 10% !!!

  2. Sanktsioonid on rahva vastu,puutin ja trump esindavad allilma.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.