Lasnamäe Pae pargis toimub jalgpallifestival

TALLINN, 15. juuli, BNS – FC Levadia ning Lasnamäe linnaosavalitsus tähistavad pühapäeval jalgpalli MM-i finaalmängu jalgpallifestivaliga, mis algab laste jalgpallitrenniga, jätkub vabaõhuaeroobikaga ja lõpeb Venemaal toimuva finaalmängu ühisvaatamisega.

„Kindlasti jääb selle aasta suve märksõnaks jalgpall. Ja sellest sündis ka mõte, et finaali võiksime vaadata kõik koos,“ ütles pressiteate vahendusel linnaosavanem Maria Jufereva ning lisas, et koos tehes saab sellest päevast ka Lasnamäe pidupäev. „Vaatame jalgpalli, räägime spordijuttu ning pakume huvitavat tegevust ka kõige väiksematele spordisõpradele.“

“Jalgpalli MM on kogu maailma spordisõprade jaoks suur pidu. Loodan väga, et MM-i finaali ühisvaatamine ning sellele eelnevad tegevused võetakse Lasnamäe inimeste poolt soojalt vastu. Jalgpallifestivali korraldamisega soovime populariseerida jalgpalli ning suurendada FC Levadia aktiivset kohalolekut ning fännide ja noormängijate arvu Lasnamäel,“ märkis FC Levadia asepresident Filipp Levada.

Jalgpallisõpru oodatakse Lasnamäe linnaosa valitsuse kõrval paiknevasse Pae parki juba alates kella 14-st kui FC Levadia jalgpallikool alustab laste jalgpallitrenniga. Toimuvad täpsuslöökide võistlus, MyFitnessi rühmatreening ning palju muud põnevat nii lastele kui ka täiskasvanutele. Kehakinnitust pakuvad erinevad toitlustajad.

Päevakava
15. juuli

▫️14:00 Festivaliala avamine
▫️14:00-17:00 Jalgpallitreeningud lastele
▫️14:30- 15:30 My Fitnessi treening – Family fun (treener Mihkel Vabrit). Hea võimalus treenida koos sõpradega. Haara kaasa partner, paariline, laps, sõber – koos on treeningut teha lõbusam ja tõhusam. Treening sobib kõigile!
▫️16:30- 17:30 My Fitnessi teening – Zumba (treener Dana Grebenjuk). Kuumad rütmid suvisesse pühapäeva! Treening sobib kõigile!
▫️17:30 Alustab Pae pargi jalgpallistuudio
▫️18:00 MM-i finaali ühisvaatamine

Päeva jooksul toimub kõikide osalejate vahel loos!

Kõhukinnitust pakuvad:
Roheline rakett
Roheline Rakett pakub mõnusat Itaalia pizzat ja kvaliteetseid kohvijooke.
Restoran Fortuna
Pakub šašlõkki ning veel head-paremat jalgpalli kõrvale.

Oma söögi ja joogiga festivalialal viibida pole lubatud!

Transport ja parkimine
Soovitame tulla ühistranspordiga.
🚌 Pae parki toovad järgmised bussid:
1. KUMU peatusesse buss nr. 31, 67, 68
2. PALLASTI peatusesse buss nr. 39

🚘 Kui aga siiski tuled autoga, siis auto saab parkida, kas:
1. Kumu parklasse
2. Majaka põik tänaval asuvasse parklasse

 — kohas nimega Pae Park.

BNS/Kesknädal

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.