Tallinnas Vabaduse väljakul vaatas jalgpalli ligi 5000 inimest

Foto on illustratiivne. Foto allikas: FIFA.com

Võimalust vaadata Tallinnas Vabaduse väljakul jalgpalli meistrivõistluste ülekandeid kasutas eelmisel nädalal ligi 5000 inimest.

Avalikel otseülekannetel näidati nii veerand- kui poolfinaale ja finaalmatši, edastas Kesklinna linnaosa valitsus. „Meil on hea meel, et ühisvaatamised olid nii menukad – ülekandeid Vabaduse väljakule vaatas kokku ligi viis tuhat inimest,“ ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet. Ta lisas: „Jalgpall on mäng, mis ühendab ning tõestab, et isegi väikesed võivad olla suured. On hea meel, et fännide seas valitses sõbralik õhkkond.“

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul ei tähenda MM-i lõpp, et sellega saab otsa jalgpalli suvehooaeg. “Tuletan meelde, et juba 15. augustil toimub Tallinnas Lilleküla staadionil unikaalne sündmus – UEFA superkarika mäng, kus pistavad rinda Madridi Real ja Atletico. Kuna kõigil Eesti jalkafännidel ei olnud võimalust pileteid staadionile osta, siis loodame, et meil õnnestub ka seda mängu Vabaduse väljaku suurel ekraanil üle kanda,” ütles Belobrovtsev.

BNS/Kesknädal

1 Kommentaar
  1. Soovitan 6 aastat ago
    Reply

    avalik vaatamine korraldada ka Eesti ja Venemaa kohtumiselt. Siis saate näha, kelle poolt need 5. kolonni 5000 tegelikult on.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.