Peaminister Jüri Ratas väisab Ruhnut, Saaremaad ja Kesselaidu

Ruhnu saar Foto LIIS TREIMANN/SCANPIX

Stenbocki maja, 19. juuli 2018 – Peaminister Jüri Ratas suundub täna, 19. juuli pärastlõunal saarte ringreisile, mille käigus külastab Ruhnut, Saaremaad ja Kesselaidu. Ringreisi eesmärgiks on kohtuda kogukonna esindajate ja omavalitsusjuhtidega, arutamaks saareelanike eluolu, muresid ja rõõme ning saarelise eluviisi toetamist.

Peaminister alustab ringsõitu Ruhnu saarelt, kus ta teeb tutvust päästedepoo, RKASi elamu, vallamaja, Ruhnu kirikute ja põhikooliga ning planeeritavate kahepereelamute asukohaga.

Reedel võtab Ratas suuna Saaremaale, kus ta osaleb tunnustatud fotograaf Carl Bulla majamuuseumi avamisel, kohtub Saaremaa omavalitsusjuhtidega ning Tartu Ülikooli Saaremaa väärikate ülikooli õppuritega.

Laupäeval väisab valitsusjuht Eesti vanimat ja kõrgeimat laidu, Kesselaidu. Saare ringkäigu jooksul annavad saarevaht ja kohaliku turismitalu peremees ülevaate laiu ajaloost, olukorrast ja sealsest eluolust.

Sama päeva pärastlõunal võtab peaminister taas suuna mandrile, et osaleda Paldiski 300. juubelisünnipäeva tähistamisel ja linnapäevade pidulikul avamisel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.