Narva volinikud: kõik toimingud olid tehtud Narva huvides ja keegi meist ei ole isikliku kasu saanud ühtegi senti.

Narva linnus Foto MIHKEL MARIPUU/SCANPIX

Keskerakonna Narva piirkonna juhatus otsustas neljapäeval peetud erakorralisel istungil, et linnavolikogu Keskfraktsioon säilitab ühtsuse, hoolimata hulgale selle liikmetele esitatud korruptsioonikahtlustustest.

Volinike sõnul on neile esitatud kahtlustused sisuliselt arusaamatud, sest kõik otsused olid nende sõnul tehtud linna huvides, teatas Keskerakonna Narva piirkonna aseesimees Andrus Tamm pärast juhatuse istungit BNS-ile. “Narva volikogu Keskfraktsioon säilitab oma ühtsuse ja volikogu opositsiooni provokatsioonidele ei allu,” lisas ta.

Tamme teatel kinnitasid volinikud, et kõik neile ette heidetavad toimingud olid tehtud Narva huvides ja keegi neist ei ole isikliku kasu saanud ühtegi senti.

“Varem meedias esitatud väited nagu oleks antud kinnisvara äriühingutele, mis kuulusid volinikele, ei vasta tõele, sest kõikide otsuste puhul oli tegu munitsipaalettevõtetele ja -asutustele kuuluva varaga,” teatas Tamm. “Kui kahtlustuse saanud volikogu saadikud poleks hääletanud kahtlustustes esitatud otsuste poolt, siis poleks vajalike häälte puudumisel linnale vajalike otsuseid vastu võetud ja ära jäänuks Narva linnale olulised investeeringud. Näitena võib tuua polikliiniku hoone Vestervalli 15 üleandmise SA-le Narva Haigla, et saaks luua kaasaegse perearstikeskuse. Ka teised kahtlustused on samaväärsed.”

BNS/Kesknädal.ee

1 Kommentaar
  1. Kui 3 aastat ago
    Reply

    see Narva jama kokku võtta, siis “meie oleme kõige ausamad korruptandid”!
    Toome Jaanagi tõdes, et seadust küll rikuti, kuid kuna seadust pole veel narvakate järgi jõutud muuta, siis ette teades seaduserikkumis eseadustamist pole tegu üldse mingi veretööga, see on tavaline vene inimese mõtteviis.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.