Kesknoored esitasid oma kandidaadid erakonna kongressiks

Keskerakonna Noortekogu otsustas, et toetab erakonna praeguse esimehe, peaminister Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena, ning esitab ta 13. oktoobril toimuval kongressil esimehe kandidaadiks. Samuti esitab noortekogu erakonna juhatusse üheksa kandidaati.

“Kesknoored toetavad praegust erakonna esimeest ning arvavad, et just Jüri Ratas suudab juhtida meie erakonda võiduka tulemuseni Riigikogu valimistel 3. märtsil,” ütles Keskerakonna Noortekogu juht Karine Oganesjan. Noortekogu esimees lisas, et Keskerakonda on toetamas järjest enam noori ning paljuski tuleneb see just esimehe ja peaministri isikust ning tehtust.

Keskerakonna juhatuse kandidaatideks kesknoored esitasid ministrid Kadri Simsoni ja Mailis Repsi, Euroopa Parlamendi saadiku Yana Toomi, Tallinna Linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvarti ning Riigikogu liikmed Tiit Teriku, Marika Tuus-Lauli ja Aadu Musta, samuti Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi ning Pirita linnaosa vanema Alina Tubli. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Keskerakonna kongress toimub 13. oktoobril Pärnus.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.