Kesknoored pidasid volikogu istungit ja spordipäeva

Jaan Männik, kesknoorte volikogu esimees

Suur ja soe suvi on linnutiivul mööda tuhisenud ning saabunud on kooliaeg ja õige pea on kohal sügis. Ka Keskerakonna noortekogu jaoks on alanud sügishooaeg ning sellega seoses seisavad ees mitmed huvitavad üritused. 8. septembril kogunesid kesknoored Pärnus Rääma põhikooli spordihalli, et maha pidada tänavune spordipäev, volikogu istung ja põnev poliitikakool.

Just seda poliitikakooli võibki pidada seekordse kohtumise põnevaimaks osaks, sest noortele tuli oma elust, tööst ja tegemistest rääkima majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Küsimusi ministrile oli seinast-seina: kuidas pingelise tööga hakkama saada; mida ministritöö tema elus muutnud on; milline on tema lemmik-reisisihtkoht jne. Juttu jätkus kauemaks ja tundub, et minister Simson on meie poliitikakoolis oodatud külaline edaspidigi.

Seekordse volikogu tähtsaimaks aspektiks saab aga pidada kinnitatud aega eesseisva kongressi jaoks. Tänavune kongress toimub 6. oktoobril ja just siis selgub, kes on tuleval aastal Noortekogu eesotsas ja millise juhatusega lähevad noored vastu märtsikuistele valimistele. Tegemist on nii kesknoorte kui ka kogu Keskerakonna jaoks tähtsa ajaga, mis pakub üksjagu väljakutseid.

Paar sõna ka meie spordipäevast. Tänavu võtsime mõõtu erinevates teatejooksudes, saalihokis ja tänavakorvpallis. Tahan väga tänada võistlusi korraldanud Vadim Nekrjatši ja Danila Kuznetsovi, kelle juhitud huvitavad mängud noori korralikult proovile panid.

Tänan veelkord kõiki osalejaid ja abilisi ning kohtume juba kongressil!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.