Keskerakonna viib valimistele esimees Jüri Ratas ja erakonna uus juhatus

Täna Pärnus toimuval Keskerakonna kongressil valiti erakonna esimeheks tagasi 984 häälega Jüri Ratas, tema vastu anti 20 häält.

„Täna valitud esimehe ja juhatuse suurim väljakutse on Riigikogu valimiste võitmine,“ ütles Ratas. „Meid ootab raske ja pingeline valimiskampaania, kuid me teame, et saame üksteise peale alati loota. Meil on suur, teotahteline, töökas ja ühtehoidev meeskond,“ lisas ta. Keskerakonna esimees tänas kõiki ja rõhutas, et kõik on tema meeskonnas ning ta on peaminister kõigile Eestimaa inimestele.

Erakonna juhatusse valiti  Raimond Kaljulaid (488), Kadri Simson(461), Mailis Reps (450), Mihhail Kõlvart (450), Jaak Aab (442), Taavi Aas(431), Enn Eesmaa (409), Jaanus Karilaid (384), Aadu Must (345), Yana Toom (306), Vadim Belobrovtsev (258), Kalev Kallo (255), Toomas Vitsut(253) ja Janek Mäggi (243). Ratas nimetas aseesimeeste kandidaatideks Mailis Repsi, Kadri Simsoni, Jaanus Karilaiu ja Mihhail Kõlvarti.

Keskerakonna aukohtu esimeheks valiti Kalle Klandorf 715 häälega. Revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Kalle Jõks, Lauri Laats, Andres Kollist,  Riho Rõõmus, Olev Raju, Ester Tuiksoo ja Svetlana Kuzmina.

Kesknädal.ee

1 Kommentaar
  1. Mis 2 aastat ago
    Reply

    UUS see on, puha vana ju. Nagu NLKP poliitbüroo aastast aastasse.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.