Keskerakonna peasekretärina jätkab Mihhail Korb

Mihhail Korb. Foto: Ardi Truija/Scanpix

Keskerakonna laupäeval valitud juhatus otsustas kinnitada erakonna peasekretäriks Mihhail Korbi, kelle põhieesmärk on läbi viia edukas valimiskampaania ja töötada Riigikogu valimiste võidu nimel. 

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles, et Mihhail Korb on erakonna peasekretärina töötanud erakonna rahaasjade läbipaistvuse ja korda saamise nimel. Esimees lisas, et Korb on läbi viinud nii kohalike omavalitsuste valimiste kampaania korraldamise kui ka Riigikogu valimiskampaania ettevalmistuse ning edukalt juhtinud erakonna bürood. „Eesti suurima erakonna igapäevatööd saab juhtida inimene, kes on laia silmaringiga, hea juhtimisoskuse ja poliitilise kogemusega. Mul on hea meel, et juhatus toetas minu ettepanekut Korbi jätkamiseks,“ ütles Ratas.

Mihhail Korb tänas usalduse eest ning tõi välja, et peasekretäri tööpõld on lai – eesmärgid on  muu hulgas erakonna liikmeskonna suurendamine ja edukas valimiskampaania, hoides seejuures teravalt silma peal erakonna rahaasjadel. „Oleme üheskoos keerulisematest hetkedest edukalt üle saanud ning erakonna kongress näitas selgelt toetust tänasele juhtkonnale. Meie siht on kindlasti valimiste võit, mille nimel meie meeskond büroos igapäevaselt töötab,“ kinnitas Korb.

2002. aastast erakond kuulunud Mihhail Korb nimetati Keskerakonna peasekretäriks esmakordselt 2017. aasta juunikuus.

Kesknädal.ee

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.