Riigihalduse minister pikendas eriplaneeringu lõpetamise eelnõule vastamise tähtaega

Riigihalduse minister Janek Mäggi pikendas puidurafineerimistehase eriplaneeringu lõpetamise eelnõule vastamise tähtaega 3. novembrini. Tähtaeg pikeneb kõikidele osapooltele, sealhulgas nendele kes on juba arvamust avaldanud.

„Est-For taotles puidurafineerimistehase eriplaneeringu lõpetamise eelnõule vastamise tähtaja pikendamist 30. novembrini,“ ütles riigihalduse minister Janek Mäggi. „Nii palju pikendust me ei anna, kuid juhindudes hea halduse põhimõttest pikendan arvamuste esitamise tähtaega 21 päeva võrra ehk 3. novembrini.“

Tähtaja pikendamise taotluses toob Est-For põhjusena potentsiaalse uue asukoha leidmise konsultatsioone Räpina, Võru, Setomaa ja Saarde valdadega, mille tulemused võivad oluliselt mõjutada eelnõule esitatavat arvamust. Investorid ei välista, et nimetatud valdadele lisandub teisigi.

Kuna rahandusministeerium saatis eelnõu kooskõlastamiseks keskkonnaministeeriumile ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile ning arvamuse avaldamiseks Viljandi, Tartu, Elva, Kambja, Kastre, Luunja ning Peipsiääre vallale ja Tartu linnale, siis kehtib uus vastamise tähtaeg ka neile. Samuti on eelnõu kohta õigus enda seisukohta täiendada juba arvamust avaldanud menetlusosalistel.

Senine vastamise tähtaeg oli 13. oktoober.

Kesknädal.ee

3 kommentaari
  1. See 6 aastat ago
    Reply

    näitab ministri jõuetust ja otsustusvõimetust. Hale vend see Mäki Janek.

  2. ? 6 aastat ago
    Reply

    LÕPETAGE SEE SAATANAST TEHASE TRÜGIMINE SIIA TIBATILLUKESELE MAALE ! KAS KELLELGI POLE SIRGESELGSUST? SOOME TEGI VEA OMAL AJAL JA TUNNISTAB SEDA PRAEGU. KILPLASED PEAVAD IKKA KÕIK VEAD MAAILMAST ÜLES KORJAMA JA JÄRELE TEGEMA.
    VÕI ONGI RENTAABEL MAA ENNE METSAST LAGEDAKS TEHA KUI NAGUNII KAEVANDUSTE ALLA LÄHEB :::?

    Ära tüüdanud ja väsitanud on see põhimõttelagedus, vastutustundetu kiibitsemine, ahnus, lollus ,vastik on.
    Mitte midagi peale metsa polegi ju, loomade ja lindude kui ELUVÄÄRTUSE,KESKKONNAVÄÄRTUSE – tehke sellele ka lõpp kiiresti. Ja näete kui kiiresti Euroopa välja sülitab.

    • Puidutöötlus 6 aastat ago

      ise pole mingi rumalus, tahes tahtmata käivad sellega kaasas ka reostusjuhud. Kuid vältida tuleb siseveekogude reostamist, meie juhulö Peipsi vesikonnas. Kuid Liivi lahe lähedal, palun väga. Sellepärast Peipsi vesikonna rahvas ka seda Saarde valla enesetappu toetab. Las reostuvad teised, mitte meie.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.