Kesknoorte volikogu esimeheks valiti Markus Meier

  1. 27. oktoobril toimus kesknoorte volikogu istung, kus uueks esimeheks valiti Markus Meier Võrumaa klubist. Valiti kaks aseesimeest – Tatjana Anttonen Põhja-Tallinna klubist ning Jass Juuremaa Pärnu klubist.

Volikogu istungi külalisteks olid endised Keskerakonna noortekogu aseesimehed, samuti erakonna peasekretär ja Riigikogu liige Mihhail Korb ning Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet. Mõlemad külalised rääkisid isiklikust kogemusest organisatsioonis ning inspireerisid noori. Korbi arvates annab noortekogu noortele kogemust ja võimalust iseseisvalt korraldada aktsioone ning võtta meedias sõna päevakajalistel teemadel. Svet rääkis, miks on noortel  mõistlikum mõnevõrra ohverdada unetunde ja rohkem tegeleda poliitikaga. Samuti oli võimalik esitada küsimusi ning arutada, kuidas muuta poliitikas osalemine noortele huvitavamaks. Lisaks otsustasime, et korraldame senisest rohkem poliitikakoole.

Volikogu esimees on ka ametlikult kesknoorte juhatuse liige. Keskerakonna noortekogu volikogu istung toimub kaks korda aastas.

Aleksandra Pavlova,

Keskerakonna noortekogu aseesimees

 

1 Kommentaar
  1. Nii 2 aastat ago
    Reply

    et Miša, Voloodja, Tatjaana ja Aleksandra juhivad keskbandet.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.