Lasnamäe noorte rahvakohtumine

Lasnamäe noored pidasid oma rahvakohtumise 24. oktoobril. Sissejuhatavad sõnad ütles Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart. Ligi poolsada noort arutasid kooliteemade ning noorte elu puudutavate küsimuste üle. Ettepanekud ulatusid alates Lasnamäele basseini ehitamisest kuni noortele elus koha kätte võitmiseni.

Vt. galeriid!

2 kommentaari
  1. rangisjalgne... 2 aastat ago
    Reply

    …..venestaja noori “juhendamas”. Ülimalt vastik vaadata, kuhu Keskerakond Eesti on viinud, Kõlvarti taolise kriminaali ja Kremli unistuste elluviija upitamisel.

  2. vihkan jah... 2 aastat ago
    Reply

    Vihkan jah venelasi (on ainult vähesed erandid) , enamikel puhkudel kui arvad inimesest parimat, pead venelaste puhul üsna pea sügavalt pettuma, pealtnäha tolerantse ja Eestit sõnades armastava inimese pealispinna alt koorub lõpuks ikka impeeriumimeelne soviett. Naabrimeest võid vihata, kui ta sulle ainult käkki keerab, ämma võid vihata, kui ta pidevalt vastu sinu tahet sinu elu korraldab, aga vot venelast vihata ei tohi—kohe oled russofoob, ksenofoob, rassist jne—–aga kas keegi ütleks, mis on venelases armastus-ja austusväärset? Meid SUNNITAKSE neid taluma, ähvardades igasuguste sõnadega ja häbistades näppu viibutades. ( Eestlastes puudub venelastele iseloomulik karjamentaliteet ja seetõttu kannatame seda pealepressivat venelast veelgi vähem), et me lausa PEAME neid aktsepteerima. Kohe kuidagi ei suuda ma näha Kõlvartis mitte midagi positiivset—-kriminaalne riigivastane minevik ( tavalisele moosivargale pole vaja ei politseimundrit ega relvi, “Selingeri laagri” “eestkõneleja-tegutseja tiitlit, eesti Vabariigi pealinnas vene totaalsete diktantide korraldamist, /nüüd on uus diktant leiutatud/ eestlasi tapnud vene sõjaväeveteranide “austamist” ) jne. jne. Või see Toom—-ülbe kremliid, kellele anti mingite eriliste teenete (millised need ikkagi olid–keegi ei julge välja öelda) —sellisele eestlaste eksiteerimise üle irvitajale peaks Eesti olema suletud, aga meid topitakse pidevalt selle naise poolt oksendatud lägasse—sunnitakse harjuma, kuigi ajab öökima ja vastikustundes käsi rusikasse suruma. Vägisi armsaks ei saa keegi, ükskõik kui palju neid meile peale pressite, tekib vastupidine efekt.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.