Ratas: ka isad peavad olema hoitud ja väärtustatud

Stenbocki maja, 11. november 2018 – Peaminister Jüri Ratas ütles tänasel isadepäeval, et kõik isad peaksid saama tunda ennast hoitu ja väärtustatuna.

Ratas ütles isadepäeva kontserdil Estonia kontserdisaalis, et isadepäev puudutab ühel või teisel moel kõiki inimesi. “Loodetavasti on meie kõigi elus isa või selline isafiguur, kes on meid hoidnud ning kes on meie jaoks ideaalne. Seepärast peavad meie isad täna, aga ka terve ülejäänud aasta jooksul tundma end samuti hoitu ja väärtustatuna,” lausus ta.

Ratas sõnas, et mõned inimesed mõjutavad meie elu vähem ja teised rohkem, kuid kõigil neil inimestel on oma lähedased, oma pere ning paljudel ka lapsed. Ta avaldas lootust, et kõik need inimesed jätavad oma laste ja lähedaste ellu samasuguse jälje nagu aasta isad, keda kord aastas teiste hulgast esile tõstetatakse.

“Igaüks meist saab oma lapsi suunata, toetada ja juhendada ning nende elu hästi mõjutada. Me kõik saame anda parima, et iga päev olla ise oma peresisesel hääletusel oma laste ja kallite jaoks aasta isa,” ütles Ratas.

Vaata ka meeleolukat fotogaleriid!

1 Kommentaar
  1. Mis oleneb emast 2 aastat ago
    Reply

    EKS SEE OLENE EMADEST !

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.