Tartumaa piirkonna juhiks valiti Marika Tuus-Laul

Marika Tuus-Laul

Tartumaa keskerakondlased valisid nädalavahetusel piirkonna juhiks Riigikogu liikme Marika Tuus-Lauli. Aseesimeesteks valiti Janek Mäggi ja Holar Sepp.  Tartumaa piirkonnas on ligi 600 liiget.

Tuus-Laul, kes on ka varasemalt Tartumaa piirkonna juhtinud, tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ja lisas, et piirkond on talle südamelähedane. Uue juhi eesmärk on ligi 600 liikmega Tartumaa piirkonda veelgi tugevdada. „Tartumaalased on olnud aktiivsed ja tublid ning liikmeskond järjepanu kasvanud. Kindlasti on meie esimene ühine eesmärk taastada piirkonnas tavapärane töörütm, mida mõjutas varasema juhi lahkumine,“ märkis Tuus-Laul.

Ta lisas, et Keskerakond on suutnud valitsuses ellu viia olulisi otsuseid, mida on ka Tartumaa inimesed märganud ja hindavad. „Tasuta ühistransport, omavalitsuste tulubaasi tõus ning tervishoiu lisarahastus on vaid mõned näited, mis inimeste elu otseselt on puudutanud. Erinevad toetusküsitlused näitavad, et valijad on Keskerakonna otsuseid ja peaminister Jüri Ratase juhtimist toetamas,“ rõhutas ta.

Tuus-Lauli sõnul tuleb täna igal piirkonnal ja erakonna liikmel pingutada, et selgitada Keskerakonna valimisplatvormi ning põhjuseid, miks tuleb Keskerakonnal peaministrierakonnana jätkata. „Oleme näidanud, et Reformierakonna juhitud valitsustele on sobivam alternatiiv, mis arvestab mitte ainult ühiskonna jõukamaid ja edukamaid, vaid kõiki Eesti inimesi. Soovime Tartumaa piirkonna poolt anda endast parim, et Keskerakond eelseisvad Riigikogu valimised võidab,“ kinnitas Tuus-Laul.

Tartumaa piirkonna juhatusse valiti ka Kaare Schults, Uudo Korb, Jaan Õunapuu, Peeter Laasik, Tiiu Sarv, Vello Tattar, Valdur Soop ja Pille Linde. Erakonna volikogu liikmeteks kinnitati Peeter Laasik, Holar Sepp, Eda Karelson, Jaanus Lauri ja Priit Roosve ning revidendiks Eda Karelson.

Kesknädal.ee

2 kommentaari
  1. Kui 2 aastat ago
    Reply

    sellist lapsepõlve pilti näidatakse, siis miks mitte valida.

    • Aga 2 aastat ago

      mulle meeldib Maarika pilt, mitte Maarika ise.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.