Korb imestab, et värvika sõnakasutusega Ligi on õrna hingega

Mihhail Korb

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb leiab, et Jürgen Ligi kurvastab Keskerakonna käitumise üle asjata, sest seni on valijaid, parlamendi rolli ja poliitikuid mõnitanud eelkõige hoopis tema.

Ligi avaldas Postimehe ajakirjanik Vilja Kiislerile imestust, et kuigi Riigikogus soovitakse ränderaamistiku avaldusele Reformierakonna toetust, mõnitatakse Riigikogu suurimat opositsioonierakonda. „Mul on kahju, et nad tunnevad, et neid ei kohelda piisavalt väärikalt ja seetõttu tundub Eesti aastatepikkuse välispoliitilise joone hoidmine Jürgen Ligile keeruline,“ ütles Korb.

Ta sõnas, et Ligi siiski eksib selles, et peaminister Jüri Ratas või Keskerakond Reformierakonna otsuseid mõnitavad. „Reformierakondlaste jah-ei mäng ränderaamistikule ning pahameel parlamendi kaasamisse on seni mõnitanud pigem valijaid ja riigikogu. Imestan, et pehmelt öeldes värvika sõnakasutusega poliitik isegi põhjendatud väikeseid torkeid nii südamesse võtab. See näitab, et kõva kesta all on tegelikult õrn hing,“ tõdes Korb ja meenutas, et Reformierakonna fraktsiooni juht on krõbedamaid sõnu kasutanud ka enda erakonna juhi osas.

Korb lisas, et eilne Jüri Ratase ja Kaja Kallase debatt kinnitas veel kord, et ränderaamistiku küsimus on eelkõige poliitiline ning erakondade vahelist konsensust on valimiste eel keeruline saavutada isegi välisküsimustes. „Tundub kummaline, et Keskerakonna peasekretäril tuleb endisele peaministrierakonnale meenutada poliitikute vastutust Eesti parimate huvide kaitsmisel vaatamata valimiskampaaniale, kuid see on hetkel vajalik,“ lõpetas Korb.

1 Kommentaar
  1. Kipun 2 aastat ago
    Reply

    arvama et ka Miška on õrna hingega ja kurvastab, kui tema bandel sitasti läheb.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.