Indrek Tarandi ihunuhtlus

Indrek Tarand aetakse EKRE meeelavalduselt ära. Kuvatõmmis videost.

Indrek Tarand tegi nii, nagu ta on teinud varemgi. Seekord läks ta Toompea meeleavaldusel püünele ja jõuga rabas korraldajalt mikrofoni. Hakkas räuskama ja röökima. Üks EKRE-mees tõukas teda kergelt seljast, ja Tarand oligi rahva hulgas. Rüseluse käigus võeti temalt mikrofon, ja siis asusid miitingulised oma võimu näitama. Kaks meest tirisid teda kätest, ja Indrek kukkus. Maaslamaja jalaga togimine oli häbematus. Nii tegid EKRE toetajad.

Juba samal päeval tauniti seda vahejuhtumit. Ei saanud eemale jääda ka reformierakondlane Jürgen ligi. Tema sai asjast niimoodi aru, et „ennast nautiv ja jõukas sots läks inimesi pilkama ning nende meeleavaldust enda meelelahutuseks muutma”. Selgituseks lisas Ligi: “Loodan, et ka suuremat haiget ei saanud Indrek füüsiliselt, ent kahtluseta haiget tegemas käis ta ise vaimselt.“

Tarandi ja EKRE juhi Mart Helme vahel hõõgub vihatüli juba ajast, kui Välisministeeriumis toimus nimelt 1990-ndate aastate lõpus sisejuurdlus tuvastamaks, kas Moskvas olev suursaadik Mart Helme üritas saatkonna remondiraha eest oma Suure-Lähtru mõisa remontida. Sisejuurdluse hinnang oli kriitiline, ja seetõttu paluti Helmel lahkumisavaldus kirjutada.

Kahjuks pole Indrek Tarand ise ka puhas poiss. 2002. aasta juunis tabati Välisministeeriumi kantsler Indrek Tarand 1,07-promillise joobega autoroolist ning vallandati päevapealt. Eelmise aasta lõpus oli Strasbourg’is Euroopa Liidu institutsioonides töötavate eestlaste õhtusöök, mille silmatorkavaim osa oli Indrek Tarandi pikk sõnavõtt, mille käigus nimetas ta Eesti eesistumist Euroopa Liidu juures läbikukkunuks ja hakkas seejärel poliitikutega tüli norima. Kohalviibinute sõnul oli ta ilmselt joobnud.

Peaminister ja Keskerakonna juht Jüri Ratas mõistis mäsu ja toore vägivalla jõuliselt hukka.

Oma sõna ütles ka president Kersti Kaljulaid: „Viimati märatses Toompea lossi ees niimoodi Interrinne. See on vastuvõetamatu.”

Kn

38 kommentaari
  1. Sellest 6 aastat ago
    Reply

    lühikesest kokkuvõttest võib lugeda, et kesknädal kajastab Jurka suhtumist, et “tegelik süüdlane ruleb õigeks mõista ja tegelik ohver tuleb süüdi mõista!”.
    Mis aga siis, kui Jurka peab kõnet ja lavale tormab Jota Tarand, kisub Jurkal mikri ja kukub oma pedesotslikke hüüdlauseid röökima? Kas siis on ka kõik ohvrid võrdsed või mõni veelgi või palju võrdsem? Või Kesknädala pale nii kallutatud ongi, et ollakse õiguse ees silmini poris ja kiidetakse see veel heaks ja õigeks?

    • valimistest 6 aastat ago

      Keskmine eestlane võibki valida selle kes näiliselt tegeleb vanade lahendamist vajavate probleemidega ja hääle saabki kätte. Lahendamine polegi eesmärk, ega ei saagi lihtsalt lahendada, muidu oleks teised erakonnad seda lahendust ammu ju teinud. Eesmärk on valimisi võita.

    • jahe väljamaa 6 aastat ago

      Välismaa eestlased ei paku kellelegi huvi sest nad ei ole valmis tühja orjama ja on näinud paremat elu. Nad ei ole valmis oma juurte kaitsmiseks võitlema. Nende häältel ja sidemetel ei ole niipaljugi kaalu, et oma enda heaolu suurendada. Kõik see teeb neist väga ebaihaldusväärse erakonnakaaslase ning suvalisi hääli saab palju soodsamalt püüda näiteks mõne suure plakatiga kusagil ostukeskuses.

    • tühja kah 6 aastat ago

      Mõttetud komisjonid, mõttetud kongressid! Milleks aega raisata selliste lepetega, mis kedagi ei seo? Selliste nn. lepetega hirmutatakse riike ja rahvaid, tekitatakse tänavakaklusi jne. Laiali saata kogu ÜRO kõigi oma komisjonidega !!!!!!
      EKRE ei saa kevadel valitsusse, kuna neid ei võeta ega lasta, saagu rahva poolt niipalju hääli, kui tahes. See asi on juba praegu keski, ref ja e200 poolt kinnimätsitud. Ekret lihtsalt ei lasta, võitku nad kasvõi need valimised, ikka ei lasta, sest Brüsseli globalistidel on tohutu võim ja nemad otsustavad, kes saavad siin riigis asju juhtima. Kui Ekret kevadel valitsuses pole, siis ei aita enam muud, kui see riik totaalselt põhja lasta suure hulga inimestega, kes keelduvad makse maksmast ja tööd tegemast. Kas tõesti ei suuda sellele maffiastiilis globalistidele keegi vastu hakata, pole mingit jõudu, kui ainult alistuda ja kaasa määgida? Ma küsin, kus on eestlase uhkus ja au? Ei imesta, kui mingid breiviku suguseid indiviididel katus ära sõidab ja laus puhastuse teevad nendes globalistide ridades.

  2. Kuulasin 6 aastat ago
    Reply

    üle-eelmisel nädalavahetusel sihipäraselt tunniseid saateid, et saada kinnitust meie massimöla suunatuse kohta. Ja sain, lausa 99%. Kukus röökisid Indreku kaitseks reedel Kalle Muuli ja Indrek Riikoja, laupäeval Madis Kimmel, Heldur Meerits ja Ainar Ruussar, Vikris laupäeval Heidit Kaio, Urmet Kook, Mirko Ojakivi, Raadio2-s pühapäeval Ahto Lobjakas ja Andres Karnau, taas Vikris Anvar Samost ja Toomas Sildam. Ei mäleta enam, kumb viimastest, kuid suutis ka välja pigistada, et ega see Indreku poolt samuti kena polnud.
    Rääkimata Jurka, Kersti ja teiste ebaseaduslike võimutsejate hukkamõistust indreku läbipeksmise ja temavastase vägivalla suhtes.
    Kui ei usu, kuulake ise, praegu on need saated veel saadaval.

    • Elagu vabadus! 6 aastat ago

      Inimene trügib ikka sinna kus mugavam ja kasulikum. Loomulik ju. Oleks NSVL aegadel olnud idanaabri avarustes kõrgem elatustase olnud, oleks idanaabri avarused siit pärit tööjõudu täis olnud. Nn “Eestlus” ja “rahvuslus” ununeb kohe kui suurem rahanumber silme ees.
      Räägin nii nagu asjad on. Mind häirib see kui poliitikaks ja valimisteks kasutatakse ära olukordi “tõenditena” kui nad seda ei ole. Ja lihtsameelsed usuvad kõike. Sest kui on ikka häda, siis ainus mis häda leevendab, on süüdistamine ja näpuga näitamine, vahet pole, kas on süüdi või pole seostki.

    • siseminister pani putku 6 aastat ago

      Mida see tähendab? … Tervis ei ole kindlasti põhjuseks, et peaks armastatud partei hülgama~!……. pigem on saanud hakkama mingi suurema sigadusega, mis varsti peaks välja tulema?
      Ta oli vastuoluline ja ikka märgatavalt kehv siseminister, momendil juba üks probleem lahendati. Raikil sedavõrd lihtsam, andis passitemaatikaga oma karjäärile hoo sisse.
      Kui üks vana põhimõtteline sots hülgab oma partei… Näitab see seda, et pettumus tänastes ossinovskilastes on ikka väga suur.

  3. Ja 6 aastat ago
    Reply

    vähe sellest. Peagi tuleb Jurkalt ja teda saatvatelt seltsimeestelt vihane käsk, et hukka tuleb mõista taas EKRE, et surus oma mutukate sissemeelitamise meeleavaldusel kõrvale ühe Эстония99 bandesse kuuluva punasakslase katse seda ettevõtmist provotseerida. isegi alla 2-aastase lapse oli asja võimendamiseks kaasa võtnud, et kui ometi see käru ümber oleks lükatud, oleks kohe jota Juncker ja Angela selle üle Euroopa hukka mõistnud. Kuid selleni siiski ei läinud ja kuigi ükski ei tahtnud ennast siduda selle punasaksaga, tuli pärast ikkagi välja, et on nnede Kamerade.
    Noh, Kesknädal, kas juba valmistate hukkamõistu ette?

    • lasevad pähe 6 aastat ago

      Minul on hoopis see küsimus, et millesse meie erakonnad (enamus neist) ei suhtu leigelt? Nad ei huvitu inimeste arvamustest, muredest, meelsusest. Püütakse ennem valimisi lihtsalt rahaliste lubadustega “hääli osta” ja siis saadetaks see valija lihtsalt pikale lainele, nimetades seda “esindusdemokraatiaks”. Nii kaua kuni sellistele hääli antakse ja nende ülbitsemist ja sigatsemist talutakse, nii kaua lasevadki nad rahvale pähe.

  4. klounid ja pätid 6 aastat ago
    Reply

    Läbi aegade on klounid ja tolad rahvast naerutanud. Indrek Tarand sooritas oma etteaste suurepäraselt. Paraku ei saanud publik naljast aru ning võttis asja tõsiselt. Tolad on oma naljade pärast varemgi kannatanud. Ent narridele meeldib üle kõige aplaus ja naer. Selle jäi EKRE kloun Tarandile võlgu. Mis siin muud, kui narr peab minema tagasi europarlamenti tsirkust tegema. Toompea pole Brüssel ning eestlased on üks tõsine rahvas.
    Ekre aga jätkab nüüd ise rahva lollitamist. Kampa võetakse ka muud pätid linna pealt.

    • ei muvva läbbi 6 aastat ago

      NSV Liitu ei suutnud lagundada ei vastupanuliikujad, Eesti kongress ega ka Rahvarinne.Kõik need olid vaid marginaalsed liikumised, mida Moskvas ei tarvitsetud märgatagi. Meenutagem, et NSV Liidus elas sel ajal ligi 250 miljonit inimest meie 1,5 miljoni vastu. NSV Liit hakkas lagunema KGB-st, kelle töötajad olid reeglina haritud, laia silmaringiga ja kes teadsid milline elatustase oli välismaal ja milline NSV Liidus. Ka nemad, vaatamata oma ideoloogiale, soovisid koos perekondadega hakata kunagi inimese moodi elama.Tihti oli KGB-lane kommunistlikust ideoloogiast sama kaugel kui Maa Kuust. Oldi lihtsalt mugaval ja tasuval ametikohal.
      Just KGB noorem ja keskealine seltskond kes nägi ja mõistis , et samamoodi enam edasi minna ei saa , muutis oma senist repressiivset tegevust. Esmalt asendati vastupanuliikumises osavõtjate represseerimine räige sõimu ja äärmisel juhul töökohtadelt vallandamisega. Hiljem lihtsalt piirdus asi jälgimisega, sest kuidagi oli ju tarvis palk välja teenida. Jälgida oli lihtne, sest vastupanuliikumised kubisesid koputajatest ja kaastöölistest.
      Nüüd on selle kõik üle võtnud EKRE.

    • Kardad 6 aastat ago

      et senine rahvavaenamine ei lähegi enam kallutatutel ja sallivatel läbi? Ning eestlasi ei õnnestugi muslimite ja neegrite vastu välja vahetada?

    • Ikka lagundavad edasi 6 aastat ago

      Pärast NSV Liidu lagunemist suundus valdav enamik KGB-lasi ärisse, tihti mafialaadsesse. Ja edukalt, sest neil oli kasutada laialdane ja paljudesse riikidesse ulatuv võrgustik.
      Eesti Kongressi ja sellega seotud isikute tegemisi tuleks täna väga tähelepanelikult analüüsida , sest nende tegevus seadis korduvalt ohtu meie iseseisvumise. Milleks oli see vajalik? Kas ikka oli tegemist ainult isiklike ambitsioonidega või tegutseti kellegi käsul? KGB käsul!
      Kes on selles kambas too kloun ja EKRE?

    • Klounist 6 aastat ago

      Korraks tundus, et äkki ongi Indrek Tarandi «sukeldumine» mõlemale poolele sobiv etendus ja politsei kontrollib lihtsalt, et ega kellelegi põhjendamatult liiga tehtud. Politsei muidugi teeb oma tööd, aga tõeline heitlus algas juba enne meeleavalduse lõppu.
      Kui mullu, enne kohalikke valimisi, proovisid sotsid vägisi endale EKREst vastandit teha, aga väga hästi see korda ei läinudki, siis seekord paistab vastane end ise paika sättivat. Iseasi muidugi, kas sotsid on valmis võitlema EKRE pakutud väljakul ja vahenditega.
      Hingevärinaid tekitanud mikser võllapuus on ju tegelikult üsna leebe, kui mõtelda, kuidas mujal maailmas poliitikuid koheldakse. Hitlerivuntsidega Merkel ja Trump pissivihmades on lihtsalt leitavad.

  5. Kas tuleb aeg? 6 aastat ago
    Reply

    Millal inimkond saab aru, et Keskerakond on ainus, keda saab usaldada?
    Lubadused täidetakse ja viha ei peeta isegi vastikute reflaste peale.
    Ainuke erakond, kes ka venelasi austab.Teistel on pääd liiva all.
    Aga see kõik võtab veel aega.
    Palju aega.

    • meil on ju mõistus? 6 aastat ago

      Väga meelevaldne ja pehmelt öeldes rumal lähenemine. Suur osa eestlasi on siiski tervemõistuslikud ja mingite väärtuste kandjad. Suur osa rahvast on rändeleppe vastu, on kooseluseaduse vastu. Loomulikult pole nad kõik ekre valijad, siiski on nad see “rahvas” kelle nimel ekre sõna võtab. Ja need “mõtetud liberastid” ehk sotsid on 7% toetusega veel marginaalsem kamp, aga kisab kõige kõvemini.

  6. Võõras kloostris käitu viisast! 6 aastat ago
    Reply

    Kui lähed võõrale peole tüli norima ja kisklema, siis ära süüdista pidulisi kurjuses, kui nad sulle koslepi annavad. See olgu minu kui vanema inimese õpetus Indrek Tarandile. Saksa sotsialistlikule doktorile aga ütleks, et tal vedas, et vastas olid rahulikud hirmsad odinlased. Kusagil Itaalias oleks tast sõgeda jauramise ja sõimamise peale ilmselt pizza tehtud. Ehkki ma olen füüsilise vägivalla kasutamise vastu, saan ma aru, mis on põhjus, mis tagajärg.

    • õnnetuses surev ekre 6 aastat ago

      EKRE tahab näidata kui jubedalt nendega käituti kui kui alatud on kõik teised. Isegi kriminaalasja ei algatatud. Õnnetud ekreiidid.

    • kokku lugedes 6 aastat ago

      Liberastidel on hing haige sees, pole kuskilt kinni hakata. Sotsid tegid ennad täitsa täis Toompeal, Eesti 2oo Vabaduse väljakul. Ligi positsioneeris RE kahe kannika vahele, Isamaaliit on surnud.

    • vaesed kannatajad 6 aastat ago

      Ohvrirolli võtmine on näiteks vene propagandas väga tihti kasutatav võte. Valijates tahetakse tekitada tunnet, et nad on rünnaku all. Enesekaitse ettekäändega on võimalik ebaeetilisi otsuseid inimestele seeditavaks muuta.

    • ei maksa segi ajada 6 aastat ago

      avalikult reklaamitud poliitilist miitingut mingi ühe erakonna era jõulupeoga või pulmaga kuhu lähevad vaid need kes kutse saavad. Siia ongi koer maetud, seda juttu pole vaja rohkem levitada, et oleks olnud mingi EKRE siseasi. Ei olnud, see oli avalik üritus kus võisid viibida kõik, ka need kes ei jaga EKRE seisukohti. Mis näo siis oleksite teinud kui teil oleks tulnud ka Toompealt alla tulla teiste inimeste vahelt nagu kunagi interrinde tegelased tulid. See aeg ei ole kaugel kui nii jätkate. Lõpuks saab mõõt täis ka kõige kannatlikumal inimesel, sest see mida teete, ei ole vastuvõetav väga paljudele teistele EV kodanikele. Tõmmake tagasi, teid on vähe.

  7. rahvuslased kaklevad 6 aastat ago
    Reply

    Huvitav, millest kõik need provokatsioonid rahvuslaste üritustel? Liberaalid tutvustavad oma maailmavaadet? come on! Lihtsalt maailm on muutumises ja vaadates laia maailma, siis tekib tunne tõesti, et shampanjasotsid on end ammendanud igal pool. Liberaalne maailmavaade seisab migrantide õiguste eest oma rahvast ohverdades?
    Tõsiselt peabki nii ?

  8. ükskõik 6 aastat ago
    Reply

    kui palju selle üle meedias kära tõstetakse, aga kõige juhtunu taustal järeldasin mina päris mitut asja:
    1. EKRE on erakond kes ei tea mis on demokraatia, sest demokraatlikus ühiskonnas kuulatakse ka teistsugust arvamust ja lastakse seda ka välja öelda
    2. EKRE tegi suure vea kui ise koheselt ei mõistnud hukka Toompeal toimunut rüselust, vägivalda ja alandamist, vaid hakkas seda hoopis õigustama ja veeretas kogu süü üheselt ja ainult Tarandile.
    3.EKRE on eestit lõhestav erakond, sest need plakatid tegid rohkem haiget kui miski muu seal Toompeal.
    4.EKRE esimees nimetas seda kõike rahvakunstiks, millega näitas et tal ei ole seal kaabu all kõik korras
    5.EKRE toetajad, kes on nii nõrga närvikavaga ja alluvad nii lihtsalt provokatsioonidele…..need inimesed ei ole usaldusväärsed. Mis siis saama hakkab kui meie päris vaenale tuleb ja provotseerib?
    6. EKRE-l pole selle 4 Riigikogus oldud aasta jooksul ette näidata praktiliselt mitte midagi positiivset. Minule ei meenu. Nad on kogu selle aja ainult kõike maha teinud, vastu seisnud, halvaks pannud, piirikaubandusele reklaami teinud. Nad pole mitteühtegi positiivset asja märganud ja see teeb murelikuks. Kas tõesti kohe mitte ainsamatki asja ei ole, mis on ka õigesti tehtud. Või mis oleks see üks ja ainus asi, mida on nemad ise loonud või teinud, et saaks tõesti öelda, et vaat selle eelnõu tõime meie ja selle poolt hääletas ka enamus Riigikogust.

    Milleks meile üldse opositsiooni vaja on? Peale valimisi teevad need kes enamuse kokku saavad Valitsuse ja ülejäänutele antakse käsklus vabalt, rivitult. Kui siin riigis ei saada aru et kõik kes Riigikogusse saavad, peavad olema valmis ühiselt meie riiki edasi viima, mitte teineteisele kaikaid kodaratesse loopima ja seda kohati nii ennastunustavalt, et otseselt mõjutatakse riigi käekäiku negatiivselt.
    Just praegu AK-s räägitakse sellest kuidas Lätis ei suudeta ikka veel Valitsust kokku panna ja seda just äärmuslaste pärast, kes igal pool üritavad pead tõsta. Olgem siis EV-s targemad ja ärme valime selliseid üldse, kes on juba enne valimistulemusi sisuliselt opositsioonis.
    EKRE senine tegevus näitab, et nad ei teeni meie riigi huve, vaata kust otsast tahad, aga nii see on. Igaüks mõelgu ise, kelle huvid siin kõige rohkem mängus on, aga ükski riik, mis on teadlikult lõhestatud, kus rahvas on surmani ära hirmutatud ja kus vastandutakse ka rahvuste ja nahavärvi pinnalt on kerge saak riigina ükskõik millisele agressorriigile. Näitame, et eestlane on mõtlev inimene ja teab et poliitikat tehakse tasakaalukalt ja vastutustundlikult ja ärme valime EKRE kandidaate märtsis. Me ei vaja hüsteeriat, vajame rahu ja kindlustunnet. EI EKRE-le.

    • Ära 6 aastat ago

      moonuta tegelikkust. Teine kord mine ise kohale, saad asjast ka aimu.
      Oleks aeg aru saada, et eestlusevaenulik ajakirjandus ja klikk teevad kõik, et konservante provotseerida ja siis kasvõi pisimagi juhtumi järel ta 100% hukka mõista ja süüdlastele kaasa tunda. See on nagu Solženitsõni hukkamõist, kus tööline tunnistas, et ta pole küll Solženitsõnit lugenud, kuid mõistab ta nagunii hukka.

    • põgenemine uppuvalt laevalt 6 aastat ago

      Andres Anvelt ütles eelmisel kuul ametist taandumisele pühendatud pressikonverentsil, et ta lahkub ka täielikult poliitikast, kuid seda, kas ta jääb edasi Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) liikmeks, näitab aeg.
      Nüüd ilmneb Äriregistrist, et Andres Anvelti liikmelisus SDE-s on alates tänasest ehk 10. detsembrist lõppenud.
      Anvelt kuulus sotside ridadesse alates 2009. aasta aprillist.

    • to Ära 6 aastat ago

      ma ei moonuta midagi, selle kõige kohta on videomaterjali piisavalt palju. Mis aga meediasse puutub, siis te olete ju lausa kõrgtähelepanu all ja kõik teie trollid nii siit kui sealtpoolt piiri klõbistavad usinalt klahve. Mille üle te nurisete? Igasugune vägivald tuleb hukka mõista, ükskõik kes alustab. helmed seda ei teinud vaid jahvatavad siiani edasi, et tarand oli täis ja mida kõike veel. Tarand imes imeosavasti välja selle mis oli teie sees juba olemas ja ootevalmis. Ta demonstreeris eestimaalastele väga tulemuslikult, mis võib juhtuda selliste inimestega keda on peedistatud valedega ja hirmutatud juba pikemat aega. See oli juba tagajärg ja vastutavad need, kes inimesed nii kaugele on viinud, et ei suudeta oma tundeid vaos hoida. Rahvuslus on tugev tunne ja sellega ei mängita vastutustundetult, nagu ekre seda teeb.

    • u. 6 aastat ago

      Ei tohi jätta tähelepanuta, et Tarand oli ahistaja. Seda tõendab videomaterjal, et ta ahistas süütut kõnepidajat, rebis mikrofoni, tõukles ja oli vägivaldne. Muidugi oleks tulnud kutsuda politsei, teha avaldus ja koguda tunnistajate ütlused kuid kiiduväärse ja julge rahvaalgatuse korras toimetati rahurikkujast ahistaja ürituselt eemale.

    • Ekre võib kilgata 6 aastat ago

      Üks on kindel ja igaveseks. Mitte kunagi ei saa nad valitsusesse.
      Presidendiproua, keda nad sõimasid, ei unusta seda küll mitte.

  9. Ela 6 aastat ago
    Reply

    Arusaamatusi peaks lahendama ikka vägivallata. Kuid kõige vägivaldsemad inimesed pesitsevad Reformi tagatoas. See mis tehti E.Savisaarele meenutab stalinismi kuritegusid. Savisaar on tark, õiglane, hooliv inimene meie aja suurkuju. Tema terviserikkujad soovisid ta surma. Eks neid hirmutas Savisaare suur häältesaak ja tedmine, et pealinna on võimatu kätte saada, kui ta on võimul. Seda veel ei tea kuidas sattus bakter ta jalale, aga kapo rüüstamist nägid kõik, kui peremees olles paranemas raskest haigusest istus ratastoolis ja vaatas pealt kuidas ta kodu rüüstati. Millegi pärast Reformi tagatoa tegelaste kodusid rüüstamas ei käida, kuigi seal istub suurim kurikael Kross, seal on ka teisi. Nad sepitsevad seal valesüüdistusi parimate inimeste suhtes. Keegi ei julgenud Savisaart kaitsta, sest siis oleks ise sattunud löögi alla. Need poliitikud kes keeldusid Savisaare vastu tunnistada söödi poliitikast välja.Ausa inimese vastu on raske süütõendeid leida ja seda tehti palju aastaid.

  10. Kahetsusega 6 aastat ago
    Reply

    Nüüd tean minagi, mis tunne oli Tarandil EKRE meeleavaldusel.
    Oli kontvõõras võõra rahva keskel.
    Kahju, et on selline immigrant teine!

  11. Vägivallale 6 aastat ago
    Reply

    saab vastu veelgi suurema vägivallaga. Kui mõni lööja saab vastu kümme lööki ehk lausa peksa, siis teinekord ta enam lööma ei kipu.
    Vaadake või Saksamaad. Kippus 2 korda teistele jõuga ülbelt kallale, pärast tappasaamist on nii arg, et neegrid ja muslimid kasvavad ülepea ja võtavad paarikümne aasta pärast võimugi käest ning sakstest saavad tööorjad omal maal. Tapmisähvarduste tõttu müücad ka oma maalapid sentide eest sissemeelitatutele ja -tunginutele ära ja ka sellega on JOKK.

  12. Kui 6 aastat ago
    Reply

    keegi (nt Kesknädal) tahab rääkida mingist vägivallast ühe kaabaka kallal, siis tuleks sellele kaabakale tõeline koslep anda. Kasvõi tagantjärele, et Kesknädala kirjutis oleks põhjendatud.

  13. mitte.... 6 aastat ago
    Reply

    …härrassotsid (puhtad ideelised “maailmaparandajad”) vaid kõige tavalisemad, sallimatusest ja vihast võbisevad kaltsakad. Lips ja triiksärk (olgu või siidist) nende sisemust puhtamaks tee. See oli ettekavatsetud provokatsioon, nagu ka pühapäeval “Vabaduseplatsil!” Viisakas ja hästikasvatatud inimene palub sõna, mitte ei vääna kõnelejalt selle väevõimuga endale. Kõik need vihast võbisevad loendamatud hukkmõistjad (alates kuulekast silmakirjalikust ajakirjandusest ja lõpetades peaministriga, rääkimata presidendist–kes sai lõpuks ehk aru, et ta ei olegi rahva hulgas ei austatud ega armastatud) on kindlasti oma elus, kas ise vägivalda füüsilist tarvitanud või moraalselt, hingeliselt sandistanud / Kas mitte ka praegu võimulolijad inimestele moraalselt haiget ei tee, vähemalt osadele kindlast) . Visaku see esimene kivi, kes mitte kunagi pole kedagi meelepahaga sõnadega heasse kohta saatnud või hullu, hullu—– saapaninaga tonksanud. Tarand sättis ise oma kondise tagumiku ilusti valmis paari põlgliku tonksamise jaoks. Ära roni sinna, kuhu sind ei oodatud—kui just “Ränderaamistiku” VASTU olid inimesed platsile kogunenud, mille kaks erakonda heaks kiitsid.

    • to Mitte 6 aastat ago

      selle kõige taustal oli äärmiselt naeruväärne pühapäevase miitingu kohta lugeda ajalehtedest taolisi pealkirju kuidas keegi sakslane rammis odinlasi. See on ju ilmselge liialdus.Vähe sellest, see odinlane räägib südamerahuga ajakirjanikule sellest kuidas tema sai vastu hambaid. Tule taevas appi, platsil olevast rahvast pooled olid igasugu fotograafid ja videote tegijad ja mitte keegi ei suutnud jäädvustada hetke kui keegi saab vastu hambaid. No palun lõpetage see idiootne valetamine. Ise tegite, ise ka vastutate. See asi läheb ikka nii haigeks kätte ja eelkõige peaks peegli ette istuma need äärmuslased ise. Saate aru, piinlik on.
      Mis ajast määravad siin riigis mingid tegelased kuhu eesti inimene tohib ja ei tohi minna. Ärge siis reklaamige oma üritusi. Tehke omakeskis mida tahate, aga kui tulete suurte reklaamidega lagedale, siis peate arvestama et seal on ka igasugust teist rahvast ja lihtsalt uudishimulikke. Õige ülbeks läinud.

  14. lisaks veel.... 6 aastat ago
    Reply

    Proua president arvas siiani, et tema hõljub nagu särav liblikas üle halli vaikiva, kõigega nõus oleva rahvamassi, kes ärkavad alles Laulu-ja tantsupidudel, poetab pisara (see, mis hinges möllab, taevasse ju ei paista) ja tõmbub siis jälle vaikusse. Sama meelt on veidi madalamal lendajatel— valitsusel ja riigikogul—oi, oi, oi, —kuidas ikka nii tohib. Tolerastide armee kordab kui kaja—“jalg kasvab hauast välja, rusikas pudeneb põrmuks ja pärani suumulgu lihtsalt sulgeme. Keelame ära, tambime põhja, mõistame hukka. Aga rahvamassist sirutuvad taeva poole äkki rusikas käed ja pärani suud. Jääkelder ka enam ei aita. Kus on viga tehtud—-selle arusaamiseni ja mõistmiseni lihtsalt ei jätku ei hinge ega ausalt öelda mõistustki.

    • partei laguneb 6 aastat ago

      Saaremaa vallavolikogu liige Mart Saarso teatas, et loobus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) ridades riigikokku kandideerimast ja lahkub erakonnast.

    • Tegemist 6 aastat ago

      olnud Mardi ja Moonika omavahelise võitlusega koha nimel. Kuna Moonika ihu on helmetele ligemal, siis saab parema koha nimestikus tema. Marti selline sahkermahker ei rahuldanud, sest teda pooldati kohapeal rohkem, ja panigi ajama.

  15. S. Ratta demagoogia analüsaator 6 aastat ago
    Reply

    Helme : Kas Tarandi rünnak oli vägivaldne? Ratas: Ma oma silmaga videost nägin seda julmust , millega inimest rünnati ja löödi ja Ekre ei suutnud tagada korda ja poodi Mikserit ja see on õõvastav.
    Helme: Kas see on vägivald, et Tarand minult mikri jõuga röövis ja selle ära lõhkus? Ratas: Ma ei saanud aru mida te küsisite. Kui te peate silmas lossiplatsil toimunut, siis see on tõesti lubamatu kuidas Tarandit peksti. Ma ise nägin.

    Helme: Kas rändepakti vastase rahva miitingul lapsekäru kilbina kasutamine ja miitingu ründamine Eesti 200 poolt leiab peaministri ja presidendi poolt hukkamõistu? Ratas: See on hea küsimus ja ma mõistan hukka selle kui miitingu korraldaja ei suuda tagada korda ja põhjustab kokkupõrkeid inimeste vahel.

    Kas kuskilt leiab hullema sittaratta.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.