Kus asub Euroopa kõige kenam jõuluturg? Tallinnas!

Tallinna jõuluturg

Lõppenud internetihääletuse Euroopa kaunimate jõuluturgude kohta võitis Tallinna jõuluturg, mille hääletas rahvusvaheline publik parimaks 31 436 korral. Meie pealinnale järgnesid Budapest 26 348 häälega, Strasbourg 24 205 ja Viin 20 204 häälega.

Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet hindab kõrgelt Tallinna jõuluturu võitu Euroopa parima jõuluturu valimisel ja loeb seda professionaalsete korraldajate aastatepikkuse töö tulemuseks. „Tallinna esikoht Euroopa jõuluturgude hulgas sai võimalikuks tänu aastatepikkusele tööle, mida on teinud professionaalne korraldustiim eesotsas Diana Harusooga ning koos linnaosa ja Tallinna linna paljude ametnikega. Suur tänu neile kõigile! Korraldajate tegevuse tulemusel võime uhked olla meie jõuluturu üle, kus lisaks turumelule valitseb tõeline jõulumeeleolu isegi Eesti vihmasel talvekuul. Kuid võidujoovastuses ei jää me mõistagi nüüd loorberitele puhkama, vaid mõtleme juba täna, kuidas Tallinna jõuluturg ajaloolises vanalinnas oleks veel atraktiivsem ja hubasem, programm ja kaubavalik veelgi mitmekesisem,“ ütles Svet.

Tallinna jõuluturg on viimastel aastatel pälvinud korduvalt kõrgeid hinnanguid rahvusvahelises meedias, ning just seetõttu on seal Eesti pealinna soovitatud ka talvise reisisihina. Veebilehel www.europeanbestdestinations.com, kus ka nüüdne Euroopa esinduslikumate jõuluturgude hääletus läbi viidi, on juba aastaid valitud ka muid turistidele atraktiivseid sihtkohti, mida soovitatakse külastada.

Kesknädal

2 kommentaari
  1. Enno 4 aastat ago
    Reply

    Kus asub Euroopa kõige kenam jõuluturg? Tallinnas! Ja kes jubib Tallinna valitsemist? Keskerakond! See jäi artiklis mainimata. Kes siis peab koera saba kergitama, kui koer ise selle ära unustab…

  2. Nii on 4 aastat ago
    Reply

    Tallinna elu on juhtinud juba pikemat aega tublid ja hoolivad inimesed. Kõik on hea, mida nad teevad. Ainult peavoolumeedia ei kajasta seda.Oleks ikka kogu aeg olnud Keskerakond võimul oleks me elu Eestis selline nagu me tahtsime kui vabaks saime. Eelmised valitsused aga viisid meie rahva elatustaseme viimaste hulka. Aga Tallinnas tehtu üle võime kaua aega rõõmustada.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.