Lasnamäe linnaosavalitsus tunnustas parimaid haridustöötajaid

Foto: Facebook

Kultuurikeskuses Lindakivi toimus Lasnamäe linnaosa vanema aastalõpu pidulik vastuvõtt, kus tunnustati linnaosa parimaid haridustöötajaid ning kuulutati välja tänavused Lasnamäe haridusvaldkonna tegijad.

Sel aastal esitasid haridusasutuste kollektiivid Lasnamäe haridusvaldkonna tegija tiitlile 43 tublit lasteaedade ja koolide töötajat, kes sel aastal kõige enam panustasid linna haridusvaldkonna arengusse, teatas linnaosavalitsus. Vastuvõtule olid palutud haridustöötajad, korteriühistute esindajad ning koostööpartnerid. Pidulikul vastuvõtul esines tänukõnega Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva-Skuratovski.

“Kõik kohalolijad on panustanud linnaosa arengusse enam kui neilt on oodatud. Just teie kasvatate meie lapsi, hoiate korras rohked Lasnamäe hoovialad ning toetate linnaosa erinevate projektide elluviimisel. Kõik see annab kindluse, et linnaosa tulevik on heades kätes,” ütles Jufereva-Skuratovski enda kõnes ning avaldas usku, et hea koostöö jätkub ka tulevikus.

Jufereva-Skuratovski tänas ka korteriühistuid edukate koostöö projektide eest ning ühistud, kes lõpetasid projekti “Hoovid korda” tööd selle aasta detsembris.

Õhtu jätkudes nautisid vastvõtu külalised “Klassikatähtede” võitja Tanel-Eiko Novikovi esinemist marimbal.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.