Mis jääb meelde lõppevast aastast, mida ootate uuelt?

Kristiina Paur, Tartus asuva V Spaa ja konverentsihotelli perenaine

Ma olen töötanud praegusel ametikohal poolteist aastat. Maja täituvus klientidega on algusest peale olnud väga hea ja järjest suurenenud. Enamik külastajaid on pered ja päris paljud Eestist. Mõistagi jätkub ka välisturiste. Hea, et nad meid Tartust üles leiavad. Olen oma tööga väga rahul. Uuel aastal soovin õppida vene keelt, sest osa meie töötajaid on venelased, kellega on parem suhelda nende emakeeles. Venekeelsed on ka kliendid, ja nad väga hindavad seda, kui me kasvõi püüamegi nendega samas keeles rääkida.

Väimelas jätkan õpinguid majutuskorralduse alal. Emana arvan, et Tartus võiks olla rohkem mänguväljakuid lastele. Napib ka lasteaedu.  Mitmed vanemad, nende hulgas ka mina, tahavad oma lapsi üsna varakult (näiteks kaheaastaselt) panna mitte lastehoidu, vaid lasteaeda, kus lapsed arenevad õppeprogrammi alusel.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.