Ratas reitingust: Keskerakonna positsioon enne valimisi on hea

Kuigi neljapäeval avaldatud reitingute järgi möödus Reformierakond Keskerakonnast, leiab Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, et tema kodupartei positsioon on vähem kui kaks kuud enne valimisi hea.

“Reformierakond näitas jälle, et on liider, kuid minule ja Keskerakonnale annab see jõudu juurde. Seda 1,1 protsenti vahet on kindlasti võimalik järgnevate nädalatega tasa teha ja ka mööda minna,” ütles Ratas neljapäeval.

Ratase sõnul on Keskerakond lähtunud sellest, et olla elanikega kohtumistel väga aktiivsed ning seda mitte pelgalt linnades, vaid ka metsatuka talus. Laupäeval kinnitab Keskerakond Ratase sõnul oma valimisplatvormi, millest tulenevaid ideid on võimalik veelgi laiapõhjalisemalt tutvustada. “Positsioon on hea,” ütles Ratas.

BNS/Kesknädal

10 kommentaari
 1. mnjah 2 aastat ago
  Reply

  See ju Emori küsitlus, millest ei tasuks väga välja teha, need on alati reformierakonna poole kaldu olnud. Ja nii naljakas kui see ka pole on valimiste peateema jälle…Savisaar. No täiesti uskumatu, aga ta on täna rohkem pildis kui ükski teine poliitik. Mis toimub? Kus on ERR juhtkonna silmad ja miks see Kärmas ikka veel ETV-s töötab(tema koht on RE kontoris), miks Ojakivi ikka veel Vikerraadios töötab(ta peaks Kärmasega töölauda jagama), jne, jne.

 2. Juba 2 aastat ago
  Reply

  tõlgiti kosmosest saadud salapärane sõnum. See oli saadetud Ratta Jurkale ja selles oli öeldud, et Jurka kamp küll võidab lahingu aga kaotab sõja. Nii et Jurik rõõmustab vara! Nagu Edgar, kui järjekordsel valimisel 1.-ks tuli ja ennast juba peaministruna ette kujutas.

  • irw 2 aastat ago

   ja kellele ta siis selle sõja kaotab? RE ja EKRE koalistioonile või? Ja kohe ootadki tõemeeli jälle oravaid võimule tagasi? Kas pension on liiga suureks juba paisunud , et vaja jälle reformarid stoppi tõmbama lasta?

 3. Tibude lugejad. 2 aastat ago
  Reply

  Neid ju loetakse hiljem. Kesk ei pääse löögile ka nendel valimistel. Valige EKRE.

 4. huvitav..... 2 aastat ago
  Reply

  …kes peale venelaste üldse veel Keskerakonda valib. Eriti peale Kärmase dokumentaali? Terve mõistuselik, analüüsivõimeline ja sulidesse 0 tolerantsiga suhtuja küll mitte. Jüri Ratas teatab , et ka tema on puhas kui “prillikivi”, kõik nad kordavad seda kui kaja…..kuid süüa ühe laua taga peremehega, kelle võimujanu pani kõik ümber laua istujad oma pilli järgi tantsima—-on pehmelt öelda vale. Kui ikka isake tahtis raha, siis see tuli ka Jüri näppus. Inimene “unustas” 300000 EEK,d ümbervahetada—-ta ei saanud, oleks hakatud küsimusi esitama ja ikka see Moskva verine raha???? Kõik te teadsite seda, aga vaikimise ja kintsukaapimisega olite valmis laua taga vaikides ja kuulekalt püsima.peaasi, et supikausi sisust osa saada.

  • to Huvitav 2 aastat ago

   ekrelased ja reformikad usinasti Kesknädalas kommentaare kirjutamas. Mure Keskerakonna käekäigu pärast nii suur, et mitte ei saa rahus olla. Neile sobivad kõik vahendid, sh ka Ratase süüdistamine ja Savisaare pattude ümberkantimine Ratasele. Selleks pead sa, oravatroll, rohkem vaeva nägema, Ratas on selle juba ümber lükanud ja välja toonud kõik oma annetused, mis on tehtud oma isiklikult kontolt ja need summad on ka praegu samas suurusjärgus mis 13 aastat tagasi. Pori loopida oskate hästi, aga paraku jääb see teile endile rohkem külge kui loobitavatele. Ei jõua seda 3 märtsi ära oodata, no kannata veel natuke, siis saad kainestava litaka ja loodetavasti ei tule siia halama, vaid lased oma krokodilli pisaraid seal Tõnismäe kontoris vaikselt ära. Võid Kärmase lohutama kutsuda.

  • No 2 aastat ago

   Jurkat küll ei maksa süüdistada. Tema ei tea kunagi mitte midagi. Teab vaid seda, mis talle paberil ette sokutatakse. Jurka on prillikivi.

 5. Vaatan momendil TTV saadet 2 aastat ago
  Reply

  vabaduse sündimisest. See saade on suunatud kindlale objektile. See on, Savisaare panuste eitamine, varjamine ja eitamine. Selgelt näha, et see on Ratta valitsuse tellimus.
  Savisaare ees on neil ikka kohutav hirm. Inimesed, sori oma mälus ja tuletage meelde tegelik toimunu. Häbi!

  • Edgarjugend 2 aastat ago

   Musta raha mitte iial, taaderiideraa,
   pole olnud meie kassas, taaderiideraa.
   Kääri käised ülesse, asu rahapesusse,
   kääri aga käised ülesse, asu rahapesusse!

 6. Ei 2 aastat ago
  Reply

  taha kriuksuvaid rattaid!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.