Ratas: erakonna kunagised varjud tuleb jätta selja taha

Jüri Ratas

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas tõdes oma valimiskonverentsi kõnes, et Keskerakonna lähiajaloos on mitmeid seiku ja perioode, mille üle keegi uhkust ei tunne, kuid nendest tuleb õppida.

Erakonna edusammude kõrval peatus Keskerakonna esimees Jüri Ratas oma kõnes ka keerulisematel teemadel. Ratas sõnas erakonnakaaslastele, et kunagiste skeemide, garantiikirjade ja läbimõtlemata otsuste tõttu on erakond siiani keerulistes kohtuvaidlustes. „Keskerakonnal on tulnud maksta kallist hinda ning oleme pidanud isegi oma pikaaegse kontori võlgade katteks ära müüma. Meil kõigil tuleb õppida erakonna vastuolulisest minevikust,“ kinnitas ta.

Keskerakonna esimees lisas, et peaministrierakond peab olema enda suhtes eriti nõudlik ning seda mitte ainult rahaasjade läbipaistval korraldamisel, aga ka erakonna ehitamisel laiemalt. „Ükski meie valija ega liige ei soovi lugeda lehest, et tema erakonda on jõudnud mitmeid kriminaale. Seetõttu otsustasime täna hommikul Keskerakonna juhatuse koosolekul 14 kehtiva kriminaalkaristusega inimest erakonnast välja arvata,“ selgitas ta.

Ratas rõhutas, erakond ei saa järgmisel viiekümnel päeval endale lubada ühtegi viga ega tegemata jätmist, sest kandikul valimisvõitu keegi ei paku. „Väärime võitu ainult siis, kui oleme kõigist teistest töökamad ning suudame ühiskonda veenda, et just Keskerakond pakub Eestile parimat tulevikku,“ ütles Ratas, kelle sõnul on kõige olulisemad tööriistad selleks erakonna programmilised seisukohad ning senised saavutused.

Kesknädal.ee

1 Kommentaar
  1. Raputa 2 aastat ago
    Reply

    endale tuhka pähe palju tahad, ÕIGED kaabakad teid ikkagi ei vali.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.