Keskerakonna Tartumaa piirkond toetab koalitsiooni loomist EKRE ja Isamaaga

Tartumaa Keskerakonna juhatus avaldab toetust peaministri ja Keskerakonna esimehe Jüri Ratase tegevusele uue koalitsiooni  (Keskerakond, Eesti Konservatiivne Erakond ja Isamaa) loomisel.

On positiivne, et Jüri Ratas on võtnud initsiatiivi võimaliku uue valitsusliidu konsultatsioonide läbiviimisel. Reformierakonnaga ei  tulnud koalitsioonikõnelused teemaks, kuna erakonna esimees Kaja Kallas välistas eelmise valitsuse tulumaksureformi, millest võitis 64 % väiksema sissetulekuga inimesi ja tahtis selle asendada  maksukingitusega jõukamatele. See väljaütlemine on väga selgelt kirjas 8. märtsi „ Eesti Päevalehes“, kus muuhulgas on öeldud, et kui see pakkumine Jüri Ratasele ei sobi, pole Reformierakonnal Keskerakonnaga millestki rääkida.

KE-EKRE-I koalitsioonis saaks teemaks tulla presidendi otsevalimised, e-hääletuse usaldusväärsus, erakorraline pensionitõus jm.  Sellises koalitsioonis saaksime kõigi  Eestimaa inimeste huve parimal viisil esindada. Me mõistame  hukka ajakirjanduse kallutatuse, lubamatu sekkumise ja poole valimise uue koalitsiooni loomisel. Edu Jüri Ratasele!

Eesti Keskerakonna Tartumaa juhatus

Marika Tuus-Laul – juhatuse esimees

6 kommentaari
  1. Jäägu nad refid ukse taha 5 aastat ago
    Reply

    Parem muidugi kui reformarid !!! Mitte et vaimustusest lakke hüppaks,aga keda meil üldse valida on…
    Reformarite jääkuninganna hingust on saanud küllalt tunda. Armas kavalpea esimene mask, aga mis see mind aitab.?
    Ega ma kosja minema hakka.

  2. Maarika 5 aastat ago
    Reply

    oleks võinud rohkem loendada, oleks uhkem olnud. Et lõpp tehakse homoseadusele, sitikate sissemeelitamisele, maa- ja veealade reetmisele, koostööle okupantidega (muide, just samamoodi reetis Päts iseseisvuse 1940.a!) jmt. Kuid ka majanduslikku, nt tehakse lõpp inimeste nöökimisele, et antakse töötajale kätte kogu ta palk, et igasugused nöökmaksud ühitatakse ühtse määraga tarbimismaksuks, et lastaks einimestel endal valida, mida nad oma rahaga teevad, et abirahadele eraldatakse 40% eelarvest.
    Või väsisid Maarika näpud ära, et ei jõudnud edasi toksida?

  3. Kuidagi 5 aastat ago
    Reply

    tuttav tuleb ette: sajad töökollektiivid … . Nii nooruslik pilt vaevalt seda ehk mäletab.

  4. Ele 5 aastat ago
    Reply

    Lihtsalt Keskerakonnal polegi teist sellist erakonda kellega liituda. Aga arvan et see liit on parem kui partnerlus Reformierakonnaga. loodan et ekrelased ja isamaalased taltuvad aga reformierakondlased ei laseks keskerakondlastel tööd teha meie kõigi inimeste huvides. Neil on teised huvid ja hääli saadi mitte töötulemuste eest vaid laimu, vihavaenu õhutamise ja valede eest. eks EKRE püüdis ka neid jäljendada sest vaikselt tegutsedes hääli ei saa aga nad vähemalt ei laimanud keskerakondlasi, ei rikkunud nende tervist. Ma loodan et ekrelased ja isamaalased hakkavad ühtemoodi suhtuma kõigisse meie maal elavatesse rahvustesse. Vähemalt nd ei sega keskerakondlaste tööd vaid aitavad kaasa.

  5. keskerakond-ära lõhene ! 5 aastat ago
    Reply

    EKRE venevastane jms retoorika oli ju valimiseelne asi.Ärme lõhrnr. hoiamd ühte, sest ainult nii saamd võkdelda kurja ja kavala Reformierakonnaga- lihtsa eesti inimese surmavaenlasega.

  6. surm reformierakonn 5 aastat ago
    Reply

    Mida kauem Reformi opositsioonis hoida, seda nõrgemaks ta muutub.Ükskord kaotame ka e-hääletuse!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.