Aita tuvastada!

Aita tuvastada. Politsei ootab infot Keskerakonna büroo akendele sodinud mehest. Palume kõigil, kes mehe ära tunnevad, helistada Kesklinna politseijaoskonna numbril 612 5496 või saata kiri aadressil helme.kynnapuu@politsei.ee

5 kommentaari
 1. Puhtad 2 aastat ago
  Reply

  naljavennad. Pilt tuleb saata tuvastusse ja see näitab kohe, kellega on sarnasus 99%, 92% või 23%. Ja kui siis kutt ei suuda seda ajahetke piisavalt alibitada, siis pandagu munad sahtli vahele ja kohe tunnistab üles, et tema tappis Lembitu. Ma ei saa aru, mitmendas sajandis me elame?

 2. Ah soo 2 aastat ago
  Reply

  Küll keegi Reformi tagatoast teab sellest . Kui nad ise ei teinud seda siis küllap keegi nende teadmisel tegi. Kui palju halba on teinud reformierakond meie riigile ja rahvale see üks mäkerdamine ei muuda midagi. Keskerakonnal pole teist samaväärset erakonda kellega ühineda aga EKRE on parem kui Reformierakond Ekrelased küll räägivad vahel seda mida ei peaks aga halbu tegusid pole järgnenud vastupidiselt reformierakondlastele kes rikuvad inimeste tervist ja ei hooli vaesuse kasvust. Minu arvates on reformistlikud valitsused nii palju halba teinud meie riigile ja rahvale et veel ühte reformistlikku valitsust me välja ei kannata.

 3. Pask 2 aastat ago
  Reply

  Oti moodi..või Jane… Kurat , Ah Soo ju!

 4. Kutt 2 aastat ago
  Reply

  saadi kätte. Nüüd antakse ta juutidele välja ja nood panevad ta Eichmanni kõrvale.

 5. Maali Maalt 2 aastat ago
  Reply

  Kovalenko oli juba ära tundnud oma mehe. Kas sots?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.