Keskerakond nimetas Tallinna abilinnapeade kandidaadid

Betina Beskina Foto: Facebook

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu kogunes täna, et arutada kandidaate Tallinna abilinnapeade ametikohtadele. Linnavalitsus muutub võrreldes varasemaga kuueliikmeliseks ning vahetub sotsiaalvaldkonna eest vastutav abilinnapea.

Abilinnapeadena jätkavad Kalle Klandorf, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Andrei Novikov ja Aivar Riisalu. Riigikogusse suundunud Tõnis Mölderi asemel hakkab linna sotsiaalvaldkonda kureerima Betina Beškina. Tallinna piirkondade nõukogu esimees, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ütles, et linnavalitsuse meeskond on tugev ning suuri muudatusi koosseisus ta ei planeerinud. „Tänases linnavalitsuses on kogenud inimesed, kes on pälvinud pealinlaste usalduse aastate jooksul tehtud tööga. Olen nendega töötanud koos nii linnavalitsuses kui ka linnavolikogu esimehena ja usaldan nende professionaalsust,“ põhjendas Kõlvart.

Uus abilinnapea kandidaat Betina Beškina on töötanud linnavalitsuses seitse aastat. Kõlvart sõnas, et Beškina on linnasüsteemis pikka aega töötades tõestanud ennast tööka ja aktiivse inimesena, kes on valmis õppima, ennast arendama ja panustama eesmärkide saavutamisse. „Kahtlemata on tegemist väga olulise ja mahuka valdkonnaga, kuid olen kindel, et uus abilinnapea on valmis seda vastutust kandma ning töötab selle nimel, et Tallinn muutuks paremaks linnaks kõigile siin elavatele inimestele,“ ütles Kõlvart.

Beškina sõnas, et sotsiaalvaldkond on teda alati kõnetanud ning uus amet pakub võimalust panustada kõige otsesemalt inimeste abistamisele. „Sotsiaalvaldkond on väga mahukas, sisse elamiseks läheb aega ja selleks tuleb hästi kõvasti tööd teha, sest nüansse on palju. Kindlasti teen koostööd Volikogu sotsiaalkomisjoni esinaise Merike Martinsoniga, külastan hallatavaid asutusi, kohtun valdkonna asjatundjatega ja vastavate ühendustega,“ rääkis abilinnapea kandidaat.

Ta lisas, et Tallinn on aastatega sotsiaalvaldkonda palju panustanud, kuid teha on veel palju. „Suurem tugi puuetega inimestele ja omastehooldusele ning meie pealinna ligipääsetavamaks muutmine liikumisvaevustega inimestele on vaid mõned näited, millele soovin oma ametis rõhku panna,“ tõi Beškina välja.

3 kommentaari
  1. Kes 5 aastat ago
    Reply

    neist abidest hakkab nüüd puid maha saagima ja rohelust hävitama? Taavi sai ju “teenete” eest kena ministrikoha kätte.

  2. Närilised 5 aastat ago
    Reply

    OH, SEE ROHELUSE HÄVITAMINE =LAUSA ROHELUSEHIRM ON VÄÄRAKAS MOOD, HULLEM PALJU KUI KADAKASAKSLUS /mis pani õppima vähemasti/ SEE NÜÜD LEVINUD KA MAALE.
    MAAKAD SAEVAD JA NIIDAVAD KUI HULLUD ;SIILID TRIMMERDATAKSE ET NAHATUTID LAIALI, KARIHIIRED JA KASSETRIIBIKUD SELLE NAHKA AMMU LÄINUD, LIBLIKATÕUK ROOMAB KÕNNITEEL VASTU, ÄSJAPÄÄSENU NIITMISEST, KUIDAS TA KÜLL JÕUDIS? JA TEINEPOOL TEED JÄLLE NIIDETUD ALA KUS ÜLDSE NIITA VAJA POLE. KUI ILUS JA OMAPÄRANE VÕIB TEGELT OLLA TAIMESTIK. POLE MUL SEDA TÕUKU KUHUGI PANNA, SEST TEMAL ON AINULT 1-2 TAIME KUS NUKKUD SAAB LIBLIKAKS JA MIDA SÖÖB.KÄIN TÕUK NÄPUVAHEL 1,5 km ,ET METSAÄÄRES,KRAAVIDEL ROHKEM TAIMI, PÕLLUÄÄRE VÕSA VAHEL KA – SEE KA ÄRA NÄRITUD !!!
    Ja EI OLE SEE AINT PAREMA NÄHTAVUSE PÄRAST! KUI SUVI TULEB ON VAHETPIDAMATA NIITURITE MÜRIN, TRIMMERITE RAGIN KUI LENNUKITE MAANDUMISPLATS. ASULATE PUUD ÄRA KÖNDISTATUD – JUBE!
    AGA MOOD SIHUKE, “ILUMEEL” JA “KORRAARMASTUS AJAVAD HIRMU PEALE. NO JA KESKKONNAOSAK:ANTUD RAHA PEAB JU ÄRA KULUTAMA -MUIDU ENAM ES ANTA :::RAISKAMINE, LOLLUS KUUBIS.

  3. närilistest 5 aastat ago
    Reply

    JA NAD ON NII LOLLID JA HOOLIMATUD, EI TEA, ET JUST NENDES VÕSASTIKES;SÜNNIVAD VÄIKELOOMADE POJAD – SELLEST POLE NEIL MIDAGI, AGA ET NEIS VÕSAALUSTES ROHUMAADES,PÕLLUÄÄRTES ELAVAD PUTUKAD MIS HÄVITAVAD PÕLLUKAHJUREID. A NO PÕLD MÜRGITATAKSE NAGUNII EI ELA SIIN ENAM PUTUKAS EGA KESKI. INIMESED HINGAVAD SISSE; JOOVAD JA SÖÖVAD NEID TÄHTSATE PÕLLUMEESTE MÜRKE .
    TEEÄÄRTESSE TOODUD PÕLLULAIENDUS LISAB VEEL RASKEMETALLE AUTODE HEITGAASIDEST. MULLAD JUBA NII RIKUT ,ET…
    JA SIIS SEE VÄIKLUS !! NÄE, MUTT VÕI VESIROTT SÕI MIDAGI ÄRA – KUS SELLE KAHJU OTS!!! PANEME AGA MÜRKI:
    JA HANED ,OLI KÜLL PAARSADA LINDU AGA PÕLD OLI KA 2 Km PIKK JA SAMA LAI + KAHJURAHAD MIDA MAKSAB RIIK JA EUROOPA + NAGUNII IGASUGU TOETUSRAHAD /väljapool hanesid / AGA IKKA NÄPUD SÜGELEVAD PÜSSI JÄRELE, SAIDKI LASKMISLOA, IKKA ON VEEL VÄHE !!!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.