Eestimaa Aasta Pere 2019

Juba teist aastat järjest kuulutab Eesti Keskerakonna naisteühendus KENA konkursi Eestimaa Aasta Pere väljaselgitamiseks. KENA eesmärk on kujundada kaunis tava, mille läbi väärtustatakse perekonna tähtsust laste kasvatamisel, ning vanema(te) panust rahva järjepidevuse tagamisel.

Valituks võib osutuda iga tubli pere, keda iseloomustab elujaatav hoiak, ühtehoidmistunne ja soov ennast arendada. Aunimetusele Eestimaa Aasta Pere 2019 saavad kandideerida kõik tublid pered, ka üksikvanemaga pered, kus kasvab vähemalt üks kuni 18-aastane laps.

Ettepanekuid esitatavate perede kohta koos motivatsioonikirjaga, milles on viide pere nõusolekule kandideerida, ootame hiljemalt 15. maiks k.a. aadressile Eesti Keskerakond, Eha Võrk, Narva mnt. 31-M1, Tallinn, 10120 või e-postile naiskogukena@gmail.com.

Aasta Pere pidulik väljakuulutamine ja austamistseremoonia toimub 15. juunil kell 15 Valga  Kultuurikeskuses. Eestimaa Aasta Pere aunimetuse pälvib kord aastas küll ainult üks pere, kuid algatuse sügav mõte on kantud hoolivusest, soojusest ja soovist rõhutada pere olemuse tähtsust ja rolli tänapäeva ühiskonnas.

Hea lugeja, ootame Sinu ettepanekuid üle Eestimaa! Tunnusta omakandi tublit peret!

Eha Võrk

KENA president

 

Ülle Juht

KENA asepresident, Eestimaa Aasta Pere konkursi projektijuht

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.