Peaministri bürood hakkab juhtima Johannes Merilai

Johannes Merilai Foto: Facebook

Stenbocki maja, 26. aprill 2019 – Peaministri büroo juhina alustab esmaspäeval tööd peaministri senine nõunik Johannes Merilai.

Merilai on peaministri büroos töötanud alates 2017. aasta algusest, nõustades valitsusjuhti meedia valdkonnas ning toetades tema igapäevatööd.

Enne seda töötas Merilai päästeametis, kus ta juhtis põhivaldkondade kommunikatsiooni. Varem on ta olnud Eesti Inimõiguste Keskuse kommunikatsioonijuht, Tallinna abilinnapea nõunik ning avalike suhete nõunik Lasnamäe linnaosa valitsuses. Merilai on lõpetanud magistrikraadiga Tartu Ülikooli kommunikatsioonijuhtimise eriala.

Peaministri büroo juhi asetäitjaks saab Kätlin Pääro, kes seni oli Keskerakonna riigikogu fraktsiooni nõunik-sekretariaadijuhataja. Pääro on lõpetanud magistrikraadiga avaliku halduse ja haldusjuhtimise eriala Tallinna Ülikoolis.

Peaministri büroo koosneb nõunikest ja abidest, kes nõustavad ja toetavad peaministrit. Alates 2016. aasta novembrist juhtis peaministri bürood Tanel Kiik, kellest saab uue valitsuse sotsiaalminister.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.