Harjumaa keskerakondlasi valiti juhtima Vladimir Arhipov

Keskerakonna üks suurimaid piirkondi  Harjumaa piirkond  valis eile uue esimehe, kelleks osutus Maardu linnapea Vladimir Arhipov. Aseesimeesteks valiti Kersti Männik ja Jaanus Kalev.

Harjumaa piirkonna uus juht Vladimir Arhipov tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ning sõnas, et tööpõld on lai, sest erakonna positsioone ja toetust tuleb Harjumaal tugevdada. „Peame näitama üles senisest veelgi enam aktiivsust, laiendame kohalike osakondade tegevust ja mõjusust,“ selgitas Arhipov.

Ta lisas, et lähiaja eesmärgid on keskendumine Euroopa Parlamendi valimistele, mis toimuvad vähem kui 20 päeva pärast. „Meil on tugevad kandidaadid, kes suudavad ja tahavad seista Eesti inimeste ja meie riigi arengu eest Euroopas. Kindlasti annab ka Harjumaa piirkond oma panuse hea tulemuse saavutamiseks,“ sõnas Arhipov, kelle sõnul tuleb seejärel valmistuda 2021. aastal toimuvateks kohalike omavalitsuste valimisteks.

Lisaks esimehele valiti ka aseesimehed, kelleks on Kersti Männik ja Jaanus Kalev. Juhatusse valiti Ailar Lyra, Ilja Schor, Kaire Kotkas, Oksana Šelenjova, Jaanus Kalev, Oleg Tšubarov, Oliver Liidemann ja Kersti Männik. Erakonna volikogusse valiti Harjumaalt Oksana Šelenjova , Riina Läll, Pavel Kuusik, Kaire Kotkas, Kersti Männik, Jaanus Kalev, Oliver Liidemann, Oleg Tšubarov ja Jaan Mölder. Piirkonna juhtide valimine on korraline. Varasemalt juhtis Harjumaa piirkonda Toomas Vitsut.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.