Keskerakond nimetas Tallinna linnaosa vanemate kandidaadid

Keskerakonna Tallinna piirkondade nõukogu leppis täna kokku Lasnamäe, Haabersti, Põhja-Tallinna ja Pirita linnaosa vanemate kandidaatides. Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadiks saab Andres Vään, Haaberstis Andre Hanimägi, Põhja-Tallinnas Peeter Järvelaid ja Pirital Tõnis Liinat.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Tallinna linna elanikud on usaldanud Keskerakonna kohalikel valimistel korduvalt pealinna juhtima ning oma osa on olnud selles olnud just tublide linnaosavanemate tööl.

„Linnaosa juhtidel on oluline ülesanne kohalikku piirkonna elanike ja huvirühmadega suhtlemisel ning nende linnavalitsuse tasandil esindamisel. Samuti on nende jaoks oluline teha koostööd ja tegutseda oma linnaosa arengu nimel. Usun, et kõik neli täna esitatud linnaosavanema kandidaati on töökad ja väärikad inimesed ning annavad oma parima, et linnaosa elanike heaolu paraneks ning terve Tallinn edeneks,“ ütles Ratas.

Tallinna piirkondade nõukogu juht, linnapea Mihhail Kõlvart ütles, et täna esitatud linnaosavanema kandidaadid on erinevates eluvaldkondades kogenud inimesed, kes on juhtinud vastutusrikkaid protsesse ning ilmutanud tugevat töövõimet nii ühiskondlikult kui ka poliitiliselt. „Kindlasti toovad nad oma linnaossa vajalikke teadmisi, kogemusi ja oskusi ning töötavad linnaosa elanike heaks,“ sõnas Kõlvart.

Lasnamäe linnaosavanema kandidaat Andres Vään (58) on seni töötanud Tallinna Linnatranspordi ASi trammiliiklusteenistuse direktorina. Tema tegevuse ajal on viidud edukalt ellu retrotrammide projekt ja muusikainimeste nimedega trammide algatus, lisaks on ta olnud olulises rollis Lennujaama trammi projektis.

Põhja-Tallinna linnaosavanema kandidaat Peeter Järvelaid (61) on Eesti üks tuntumaid õigusajaloolasi, ta Tallinna ülikooli dotsent ja Järvelaid on olnud varasemas tööelus nii Sisekaitseakadeemia rektori kohusetäitja kui ka Mereakadeemia rektor. Järvelaid on Tallinna teenetemärgi kavaler.

Pirita linnaosavanema kandidaat Tõnis Liinat (33) on alates 2015. aastast tööl Pirita linnaosavalitsuses ja Keskkonnaameti haldusalas erinevatel positsioonidel. Praegu töötab ta Pirita linnaosavalitsuses arendusnõunikuna. Hariduselt on ta arborist ja tegutsenud varem eraettevõtluses.

Haabersti linnaosavanema kandidaat  Andre Hanimägi (29) on Keskerakonna avalike suhete juht. Varem on ta töötanud Pirita linnaosavalitsuse avalike suhete juhina ja Valgamaalases reporterina. Tal on magistrikraad kommunikatsioonijuhtimises Tallinna Ülikoolist.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.