Hea malesõber!

Paul Kerese tänava maleturniir toimub taas ühe üritusena „Nõmme Kevade“ raames. Vabaõhuturniir on jätkuvalt kõigile osavõtjatele tasuta ning suunatud huvilistele üle Eesti. Oodatud on nooremad ja vanemad hobimaletajad, malehuviliste pered ning reitinguga malemängijad.

Korraldame ka tänavu kaks eraldi turniiri: esimene lastele sünniaastaga 2007 või hiljem ja teine vanemas eas noortele ning täiskasvanutele. Loomulikult võivad ka alla 12-aastased soovi korral osaleda täiskasvanute turniiril, kuid arvestada tuleb, et see turniir toimub lasteturniiriga samal ajal.

Üritusel osalejate arv on igal aastal kasvanud ning eelmisel aastal võttis osa ligi 300 malesõpra.

Jüri Ratas

Ürituse korraldaja

1 Kommentaar
 1. Kui 2 aastat ago
  Reply

  Jurkal on valged, siis asetagu malendid nii:
  d1 – isa
  e1 – püha vaim
  c1 – Helle-Moonika
  f1 – Mailis
  b1 – Kata
  g1 – Jaana
  a1 – poeg
  h1 – Jaak
  a2…h2 – seedripoisikesed
  Reegel on lihtne: valged algavad, kahivad, tulistavad ja võidavad.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.