Raimond Kaljulaidi meelemuutused

Riigikogu istungisaalis lähevad akna alla istuma need, kes oma erakonna hüljanud. See on peaaegu et nurkapandud paha poisi saatus. Kas Raimond Kaljulaid on paha poiss? Jätab sellise mulje küll, sest kasutas ebaausalt oma erakonna suurt toetust Riigikogu valimistel ja osutus valituks. Aga 5. aprillil hülgas Keskerakonna.

Raimond Kaljulaidi iseloomustab emotsionaalsus. Ta näib armastavat oma elus aeg-ajalt ette võtta suuri pöördeid ja käänakutesse sisse sõita täishooga ning sirgjooneliselt.

Raimond Kaljulaid on aktiivne Facebookis sõnavõtja.

Ta hoiatas15. mail Facebookis oma sissekandes, et Jüri Ratase valitsuse ministrite rünnakud meediavabaduse vastu on lubamatud. „Kuidas sina saad meediavabadust kaitsta?“ küsib Kaljulaid.

Tema soovitus on järgmine: “Ole aktiivne kodanik, loe ja vaata ja jälgi uudiseid. Kuni ERR-il on vaatajaid ja kuulajaid, seni on neil ka mõju. Usalda tõsiseltvõetavaid uudisteallikaid nagu ERR, mitte libauudiseid, nagu Objektiiv, Uueduudised, Tallinna TV jne.“

Meenutagem siinkohal vaid aega, kui tegu oli veel keskerakondlasega. 2017. aasta 21. aprilli Õhtuleht kirjutas: „Raimond Kaljulaid sõnas, et tema tegi Ratase “AK” intervjuust järelduse, et Priit Kuusk ei oska ära kuulata intervjueeritava vastuseid.“

„Selline pidev vahelesegamine, pidev uute küsimuste küsimine. Ma ei näinud tegelikult, et Priit Kuusk oleks siiralt talle stuudiosse tulnud Eesti valitsusjuhti tahtnud ära kuulata,” noomis Kaljulaid. “Küsimus on võib-olla selles, mis tooniga seda tehakse, ja kas on päris õigustatud see, kui intervjuu eesmärgiks ei ole midagi teada saada, vaid vastaja panemine võimalikult ebamugavasse olukorda,” nentis ta.

Selline on meenutus tänasest „aknaalusest“ riigikogulasest. Praeguse valitsuskoalitsiooni vastasest. Mehest, kes arvab, et Mart Helme on umbusaldamise kuhjaga ära teeninud.

Peaminister Ratas ütles selgelt: Keskerakond ei lähe Reformierakonna tsirkusega kaasa.

Raimond Kaljulaidi see ei huvita. Isegi kui see tsirkus on Reformierakonna teerull, mille juhikabiinis istumas Kristen Michal, Keit Pentus-Rosimannus jt.

 

17 kommentaari
 1. õige mees 2 aastat ago
  Reply

  Miks ta peaks arvestama sellega, mis Jüri.jne?
  Tema on nüüd isiksus ja võitleb vene elanikkonna eest ja
  naerab valitsust, kes kaks aastat lubas pensione tõsta. Pikalt agiteeris rumalat rahvast.
  Nüüd koos ekrega polegi raha!
  Kas sellega peteti niimoodi valijaid?

 2. Ott 2 aastat ago
  Reply

  Reformierakonnast võik palju kirjutada kuid ma ei tea ühtegi positiivset asja mida nad on teinud. Nende südametunnistusel on vaesuse pidev kasv, arstiabi saamise likvideerimine kohapeal, majanduskasvu polnud jne ja nii edasi. Reformierakondlased on teinud vaid kahju meie riigile. Nad on hääli saanud mõjutades inimesi laimu, valede ja vihavaenu õhutamise teel. Terve meeskond reformiste on saanud palka sahkerdamise eest, valestsenaariumide koostamise eest, inimeste tervise rikkumise eest jne. EKRE teeb küll valju häält aga ta pole kunagi nii alatult käitunud . Kui välja arvata nende rämedad ütlemised mõnede rahvuste suhtes on ülejäänus neil õigus ja nende peale võib loota sest nad on nõus peamises–vaesuse kasvu peatamises ja meie inimestele elamisväärse elu tagamises. Ansipi ja Rõivase valitsused viisid meie elatustaseme viimaste hulka ja see on inimsusevastane kuritegu. Aga Raimond Kaljulaid tegutseb vastutustundmatult ja inetult. Liit EKRE-ga on parem kui reformierakonnaga see on kindel. Kahjuks pole teist sellist erakonda nagu on Keskerakond aga ta tegi siiski parema valiku ja Kaljulaid oleks pidanud seda mõistma.

  • to ott va s...t kott 2 aastat ago

   sinusugustest võik(!!!) palju kirjutada, kuid sinusugustel polegi ühtegi positiivset “asja” ning mõtetest pole vaja sinusuguste juures vaja unistadagi. sa ott va sit…a kott ära riku inimeste tervist ja hoides õhku puhtamana, palun ära trolli oma haledal kombel igas asendis.

 3. Ah soo 2 aastat ago
  Reply

  Peavoolumeedai valetab ja vassib kaitstes Reformierakonna huve.

 4. kommunistlik karjerist 2 aastat ago
  Reply

  Miks peaks Savisaare kodu hüljanu ja pruudi maha jätnu veel selle erakonnaga olema?
  Tema on hoopis vastuvaenlane ja kõigile ja kõigele!

 5. ülbe nägu PBK-s 2 aastat ago
  Reply

  PBK reklaamis on ta väga ülbe!
  Sellist ei taha kaugel näha.
  Ka lähedal mitte.

  • Juhtusin 2 aastat ago

   samuti üht ta reklaamilõiku nägema. Kuid seljatagant ning kukal ütles kohe, et mafiooso.

 6. Kremli-Raimondo 2 aastat ago
  Reply

  on kohe näost reetur. Lisaks ka kahepalgeline, ees kiidab, taga laidab. Ning arvab, et nüüd ta alles näitab, kuidas pedede võltspresident aitab tal Brüsselisse pakku pääseda. Siis aga hakkab sealt karistamatult solki pritsima, eelkäijad on tal ees olemas. Kokkuvõttes on Raimondo oma õega üks suur pereõnnetus.

 7. mnjah 2 aastat ago
  Reply

  just praegu tuli selle kampaaniameistri reklaam Kanal 2-st kus ta ütleb, et tema ei tagane oma põhimõtetest. Isver küll, sa oled juba taganenud, alles mõni aeg tagasi väitis seesama mees, et EKRE-t ei tohi välistada ja täna on temast saanud suur vastane. Tegelikult on Kaljulaidi näol tegu kõige lihtlabasema petturiga….just petturiga, sest ta petab valijaid. Kui peale Riigikogusse pääsemist muutis see tegelane koheselt(veel enne kui midagi suudetigi kokku leppida) oma meelt ja seisukohti. Kaljulaid on oma olemuselt puhas sots ja ka riistvara millega valijaid peedistatakse on täpselt samasugune kui sotsidel. Isegi valija ei muuda oma meelt nii kergekäeliselt kui see tegelane oma maailmavaadet. Vuih, tõeliselt vastik tegelane, kui ta võtab hääli ära oravatelt ja ei pääse EP-sse, siis on kõik okei, aga kui ta petab hääli välja KE valijatelt, siis on see väga halb. Aga et tegemist on pesuehtsa petisega, selles peaks nüüd kõik veendunud olema. Jääb vaid oodata, kes need sponsorid on kes seda vennikest rahastavad, sest pappi kulub tal üksinda rohkem kui mõnel erakonnal kokku.

  • Panen 2 aastat ago

   peo püsti, kui see reeturinäru Brüsselisse ei pääse.

 8. õe jälgedes 2 aastat ago
  Reply

  Naad on mõlemad väga head sõbrad Venemaale, sest kiruvad kodumaad!
  Nii see käib siin konnatiigis.

 9. uskmatu-Toomas 2 aastat ago
  Reply

  Ega Kaljulaid üksi pole pidevas muutumises.Me elame valede ajastul kus tõde on teisejärguline ja mittevajalik ! Vajalik on vaid osata õiges suunas kõvasi ja rämedalt sõimata, sealjuures kogu aeg piiluda kas suund ikka on õige.Ei ole võimalik et venemaal midagi ka hästi on aga jänkidel on kõik hea,ukrainas veel parem kui moldovas aga meil on EKRE jumal hoia. Tarand hõiskab “Valijatel pole keelatud loll olla” st.enamus meie valijaid kes ei vali sotse keda Tarand täna esindab on lollid ! Seda ütleb meie saadik Euroopas !
  Kaljulaid pole midagi muud kui kogu selle jama tulemus sj.kergelt keigarlik.

  • Nii ta mõtleb 2 aastat ago

   EKRE on nagu need mõned liigid looduses, kes pärast paaritumist oma partneri ära söövad. Nendega koalitsiooni tegemine tähendab, et kõik teised krõmpsutatakse pulbriks ja nemad on kõige uhkem väät, mis kompostihunnikust välja kasvab.
   Ekre võidab riigi, seda ma usun küll.
   EUROPARLAMENTI KANDIDEERIV RAIMOND KALJULAID

 10. vale puha 2 aastat ago
  Reply

  Kuda te nii rumalaste kirjutate? Meie parteid juhib KAJA KALAS! Mitte Reformierakonna teerull, mille juhikabiinis istumas Kristen Michal, Keit Pentus-Rosimannus jt.

 11. Enn 2 aastat ago
  Reply

  Küll ikka mõned kirjutavad labaselt. Ott kirjutab õigesti ja nii ongi. Kui ebameeldivad inimesed on sildistajad. Kremlimeelne on lihtsalt rumalate inimeste väljamõeldis ja ise nad on vist viina-meelsed.

 12. Nii tubli kandidaat NLKP poolt 2 aastat ago
  Reply

  Presidendi vend on koos õega teinud väga palju vähemuste hüvanguks!
  On olnud väga palju LGBTQ naisi, kes on maailma muutnud, korraldanud pikette ja pillavaid pidusid, leiutanud olulisi asju ning olnud häbenemata truud iseendale. Milline presidendiproua oli tegelikult lesbi?

 13. Kuradi 2 aastat ago
  Reply

  kahju, et meil vigased valimisseadused on. Saaks ka vastu hääletada, oleks kohe pilt selge, paljud reeturite vastu on. Petiste tulemus oleks rasketes miinustes.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.