Pühapäev on Euroopa Parlamendi valimiste päev

Sel pühapäeval toimuvad Euroopa Parlamendi valimised, ning selgub, kes poliitikutest hakkavad Brüsselis Eesti huvisid esindama. Kõik Keskerakonna kandidaadid on aktiivselt üle Eesti inimestega kohtunud ja tublit tööd teinud. Kesknädal soovib neile valimistel edu.

Avaldame Facebookist pildivaliku

4 kommentaari
 1. Kas 3 aastat ago
  Reply

  see polegi valimisreklaam?

 2. häbi luubis 3 aastat ago
  Reply

  MUSTA REKLAAM ? IGATAHES.
  Ta tegi endale antrireklaami, kui hääletas karusnahafarmide keelustamise vastu.Oli nii ???
  Kas ma eksin?
  ÜKS nEIST KES VASTU HÄÄLETS.

  • Aadu 3 aastat ago

   poolt hääletas iga 483. ohmu. Kui arvestada et ka Eurovisioonil võisteldakse sitima eurolaulu tiitlile, siis Aadu tulemus on isegi pöördvõrdeliselt hea – teda ei vihatagi niivõrd nagu tippe.

 3. Nojah 3 aastat ago
  Reply

  Ma veel ei tea kes sinna tõotatud maale pääseb aga see ei muuda midagi. olen kuulnud et IDA-Virumaalt sai palju hääli meie kurikael E.N.Kross. Idavirumaalased ei hääleta enam keskerakondlaste poolt olles solvunud E.Savisaare pärast aga tuleb välja et hääletavad tema kõige suurema vihkaja poolt kes upitab võimule ka Savisaare eksnaise tänutäheks selle eest et ta laimas oma eksmeest. Pole meile kasu sellest kui meie saadikud jälle hakkavad tegelema oma nina toppimisega teiste riikide siseasjadesse ja mängima sõjamänge teades väga hästi et keegi meid ei ohusta. Nad ise ohustavad meid oma ükskõiksusega meie rahva elatustaseme suhtes mille Ansipi ja rõivase valitsused viisid viimaste hulka. Kui inetult käitus Ansip enne valimisi ja ometi pole ta meie riigi ega rahva heaks midagi teinud.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.