Paul Kerese tänava maleturniir

Möödunud laupäeval toimus Paul Kerese tänava maleturniir juba üheksandat korda. Tänan kõiki 285 malesõpra, kes leidsid tee Nõmme mändide alla turniirile. Samuti tänan ma Erik Terki, kes jagas osavõtjatega oma mälestusi ja teadmisi meie malelegendist Paul Keresest.

Vabaõhuturniiril osalejate arv oli nüüdseks tõusnud, võrreldes 2011. aastal toimunud esimese turniiriga, enam kui kümnekordseks, ja selle üle olen siiralt õnnelik. Vihmane ilm andis ühtlasi tugeva kinnituse, et malemäng on Eestimaa inimeste jaoks armastatud spordiala.

Maleturniiri võitis täiskasvanute arvestuses Igor Švõrjov; teise koha saavutas Eino Vaher ning kolmanda koha pälvis Priit Leito. Lasteturniiril saavutas esikoha Rondo Mikko, kellele järgnesid Vladimir Dukov ning Nadežda Pritulina.

Paul Kerese tänava maleturniir toimus „Nõmme Kevade“ raames. Paul Kerese tänava üheksandat maleturniiri aitasid korraldada kümned vabatahtlikud ning Eesti Maleliit, Paul Kerese Malemaja, Nõmme Linnaosa Valitsus, Järve Keskus, Sportland, Apollo, Tallinna Lauluväljak, T-Tammer, Peetri Pizza ja Sõõrikukohvik.

Jüri Ratas

1 Kommentaar
  1. Miks 5 aastat ago
    Reply

    Jurka käis avakäiguna f2-f4?

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.