Kristiine linnaosa esinduspargis Löwenruh´s toimuvad kolmapäeva õhtuti tasuta kontserdid

Juba seitsmendat aastat järjest korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus suvemuusika sarja, mille raames esinevad Löwenruh´pargis (Mustamäe tee 59a) kolmapäeva õhtuti kontserdiga armastatud eesti muusikud. Täna, 26. juuni õhtul algusega kell 19.00 esineb Eduard Toman oma tuntud headuses.

„Kontsertsarja avalöögi andsime nädal tagasi Kristiine jaanitulel, kui üles astusid legendaarne ansambel Laine ja nooruslik Indrek Ventmann & Allan Kasak duo. Täna õhtul esineb tund aega kestva kontserdiga armastatud Eduard Toman. Ees ootavad veel sellised artistid nagu Nele Liis Vaiksoo ja Rolf Roosalu, ansamblid Tuulest viidud, Nedsja küla bänd, Sunlight, OnuPoeg, Inerts ja paljud teised. Õhtu täis mõnusat muusikat teeb kõigil tuju heaks. Kutsume kõiki kolmapäeva õhtuid veetma Kristiine roheluses,“ kutsub linnaosavanem Jaanus Riibe linnaosa üritustele.

„Löwenruh´pargi kontserdid on populaarsed mitte ainult Kristiine elanike hulgas, vaid siia sõidetakse kohale üle terve linna ja mitte ainult- olen kohanud pargis inimesi, kes on tulnud ekstra selleks kohale Keilast, Tabasalust, Viimsist ja kaugemaltki,“ rääkis linnaosavanem. “Suvel korraldatakse üle Eesti palju kontserte, kuid valdavalt toimuvad need nädalavahtustel ja enamus neist on piletiga üritused. Samas, inimesed tahavad ka nädala sees meelt lahutada, mille tõttu ongi meie korraldatud kontsertide sari osutunud niivõrd populaarseks“

Kontserdid toimuvad Löwenruh´pargi vabaõhulaval (Mustamäe tee 59a) kuni 7. augustini igal kolmapäeval algusega kell 19.00. Üritused on tasuta.

 

1 Kommentaar
  1. See 2 aastat ago
    Reply

    on igati kena, et kõik esinejad tasuta esinevad ehk ei jaotata neile sotsialistlikult ühiskassast linnaelanike raha.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.