Suvekuumus tegi Indrek Saarele liiga

Indrek Saar

Suvepäevadest Hiiumaal koos selle poolasuka Eiki Nestoriga sai sotsiaaldemokraatide juht Indrek Saar uut tuult tiibadesse. Nii Rene Tammisti kui ka ametiühingujuhi Peep Petersoniga kavandati tulises suvekuumuses edasist tegevust.

Ja polnud vaja kaua oodata: „Helmed lõhuvad teadlikult Euroopat ja pühivad isamaalaste väärikuse riismetega põrandat!  Mida kauem tänane, Eesti rahvuslikke huve kahjustav valitsus püsib, seda hullem. Sellest painajast vabanemine on üheselt Eesti huvides!” hõikas Indrek Saar Delfis ja Eesti Päevalehes.

Siin pole küll midagi uut. Reformierakond  ja sotsid pesevad ajusid läbi peavoolumeedia. Punast kangast lendab jälle kõigist torudest.

Praegu Indrek Saar koos Reformierakonnaga on toimiva valitsuse vastu. Aga vaatame pisut ajaloos tagasi. Tema intervjuu 22. augustil 2012 Postimehes: Kolm kuud on Silvergate‘i algusest möödas – kuidas olete rahul seniste arengutega Reformierakonna rahastamisskandaalis? Indrek Saar: Silvergate polnud üllatus; oli vaid aja küsimus, millal jõutakse keelatud või vähemasti väga küsitavate skeemideni.

Kesknädala soovitus Saarele: tulises suvekuumuses ära tegele igasuguste strateegiate ja plaanide väljatöötamisega valitsuse vastu. Välja tuleb mingi segane ja hägune soga nagu seda oli ka tema artikkel „Helmed lõhuvad teadlikult Euroopat ja pühivad isamaalaste väärikuse riismetega põrandat“ Delfis ja Eesti Päevalehes.

4 kommentaari
 1. ametiühing kambas? 2 aastat ago
  Reply

  Mida siis loota?

 2. Sotsidega tuleb taguotsa pühkida. 2 aastat ago
  Reply

  Nende olemine on läbi aegade nagu poliitilised prostituudid.

 3. see on õnetus 2 aastat ago
  Reply

  Sotsid olid Lenin ka Stalin. Mis see Saar teisetmoodu on?

 4. vaena lavalaud 2 aastat ago
  Reply

  Üks karvane tahtis Rakveres olla laval Rakvere raibe.
  Timut ja Žitnjak kasvasid temast üle pää. Tuli minna parteisse.
  No ei õnnestu eriti hästi.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.