Austatud Kesknädala lugejad!

Meie Eesti on 28 taasiseseisvuse-aasta jooksul jõudsalt arenenud. Palju on juba tehtud, kuid veel rohkemgi tuleb teha ja saavutada, ikka kõigi inimeste ühise tegutsemise tulemusel. Ühiskond muutub ja meie koos sellega. See, mis võis olla uskumatu 1991. aastal, on nüüd igapäevane ning see, mida peame tavaliseks täna, ei pruugi enam nii olla paarikümne aasta pärast.

Ajaleht Kesknädal on nädalalehena ilmunud 1999. aastast. Selle 20 aasta jooksul on lehe veergudel sõna saadud, nii kiidetud kui ka kritiseeritud, nii rahulikult arutletud kui ka tuliseid vaidlusi peetud. Mis aga kõige tähtsam, selle aja jooksul on Kesknädal talletanud Eesti poliitika ajalugu ning saab tulevikus väga oluliseks allikaks, kust on hea järele kontrollida, mis keegi ütles või ette võttis.

Muutumises on ka Eesti meediamaastik ning väljaanded peavad tegema jätkusuutlikkuse nimel korrektiive oma plaanides. Nii ka Kesknädal. Alates septembrist hakkab Kesknädal ilmuma kord kuus, tuues iga kuu keskpaigas lugejateni olulise informatsiooni poliitika päevakajalistest teemadest, seda nii kodu- kui ka välismaalt. Loomulikult tähendab see, et tavapärase 12-leheküljelise formaadi asemel muutub Kesknädal oluliselt paksemaks ja saame pakkuda lugejatele pikemaid ühiskondlikke arutelusid, mis seni tihti ruumipuudusel on nädalalehes pidanud ilmuma lühendatud kujul.

Võin kinnitada, et Kesknädal ei kao kuhugi. Oma kahekümnenda juubeli eel on just õige aeg atra seada ning teha ära strateegiline muutus, mis aitab kindlustada väljaande jätkuvat tulevikku.

Mihhail Korb, Keskerakonna peasekretär

 

Kuna Kesknädala tellijad on vormistanud nädalalehe tellimuse, siis pakume mõistagi kõigile, kes uut formaati oma postkasti saada ei soovi, tellimuse lõpuni jäänud perioodi eest raha tagastamise võimalust. Kuidas seda teha?

Tellimuse lõpetamiseks saatke palun kirjalik avaldus aadressile tellimine@expresspost.ee või postiga AS Express Post, Peterburi tee 34/5 11415 Tallinn. Avalduse võib kirjutada vabas vormis. Avaldus peab sisaldama korrektseid andmeid: tellija nimi, väljaande nimi, aadress, telefoninumber, panga nimi ning arveldusarve number. Raha kantakse tellija arvele 10 tööpäeva jooksul peale avalduse saabumist AS-i Express Post.

Kn

5 kommentaari
  1. iga uus on vana vana 5 aastat ago
    Reply

    Huvitav, kas siis hakkab paberleht jõudma lugejateni kuuajalise graafiku alusel?
    Seega makulatuur missugune.
    Jälle astus Keskerakond ämberisse.

  2. VALE 5 aastat ago
    Reply

    valik. Kuid kui pappi pole, ei saa ka lehte teha.
    Arvan et oleks vaja eraldada paberleht ja veebileht. Veebis saab paberlehte vabalt edastada, paberlehes veebilehte mitte. Seega elagu veebi-Kesknädal!

  3. kaotaja partei viimne karje kõrbes 5 aastat ago
    Reply

    Ei hakka see segane seltskond enam kunagi valitsema!
    Rahad laaberdati maha.
    Ei suuda ajalehtegi teha.
    Saamatute bande.

  4. Järelikult 5 aastat ago
    Reply

    kaob telekast ka kesknädala saade. Urmi, Mart ja Heimar peavad pinsile minema. Või tulevad nüüd kokku kord kuus?

  5. Asi rääkida selgeks Paste 5 aastat ago
    Reply

    Kesknädala väljaandjaks on Lauri Laasi, Riigikohtus kriminaalkorras süüdi mõistetud kurjategija ja Keskerakonnast välja visatu.
    Suurima kahju tegi TTV poolt näidatud ja Kesknädala arvelt kinnimakstud saade, mis algselt pidi Kesknädalat reklaamima. Too KOLME KLOUNI SAADE.
    Seda Korb ei lubanud, sest kommentaarid olid tema vastu üsna verised.
    Mudugi raisati raha seega tühja auku.
    Nüüd tellib Korb PBK poolt saateid ja see ongi kohalike venkude tarbeks!
    Ikkagi demokraatia venelaste moodi!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.