Korb: riiki juhitakse edukalt ja Reformierakonda vihkamata

Mihhail Korb. Foto: Ardi Truija/Scanpix

05.09.2019

Keskerakonna peasekretäri Mihhail Korbi sõnul on praeguse võimuliidu tekkes oluline osa Reformierakonnal, kuid koalitsiooni ei ühenda endise peaministrierakonna vihkamine.

“Vihkamine on tugev sõna ning emotsioon, milleta on kindlasti parem elada ja öösel magada. Seega on Reformierakonna endise esimehe Siim Kallase hinnang tänase koalitsiooni tervisele on liiga lihtne ja vale lähenemine,” ütles Korb erakonna pressiesindaja vahendusel.

Ta lisas, et kuigi Reformi- ja Keskerakonna vaated ei ühti suures osas, ei ole Reformierakonna vihkamine vajalik ega ka mitte tervislik.

Korb lisas, et suhtumisest teistesse erakondadesse on veelgi olulisem soov lahendada erinevaid riigi ees seisvaid küsimusi.

“Kui vaatame tabusid, mis viimastel aastatel said murtud, siis neid oli väga palju, kus Reformierakond ei soovinud ega tahtnud teha päriselt muutusi. Olgu selleks maksureform, tervishoiureform või isegi regionaalareng ja maaelu elus hoidmine. Täna saame neid teemasid, mis on kolme erakonna jaoks olulised, lauale ja lahendada,” ütles Korb ja lisas, et riiki juhitakse edukalt Reformierakonda vihkamata.

BNS

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.