Haabersti sotsiaalkeskus pakub eakatele 35 huviringi

Eakate huviring Foto: Dmitri Kotjuh/ Scanpix

TALLINN, 10. september, BNS – Haabersti sotsiaalkeskus pakub eakatele 35 huviringi ning lisaks toimub keskuses igal kolmapäeval tasuta üritus.

Sel kolmapäeval kell 15 pannakse akordioniansambli Amulett meeleoluka kontserdiga punkt õuekohvikute hooajale.

“2017. aastal põhjalikult renoveeritud sotsiaalkeskuse avarad ruumid pakuvad selleks ka rohkelt võimalusi. Sel sügisel hakkab tegutsema Haabersti sotsiaalkeskuses 35 huviringi enam kui 500 huvilisega,” ütles Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi.

“Kes soovib treenida omaette, saab tööpäeviti jõusaalis treenida jalgrattal, jooksulindil või sõudeergomeetril. Sõbraga koos saab mängida koroonat ja piljardit. Loomulikult jätkavad sügishooajal tööd ka pika traditsiooniga käsitööringid, keelekursused ja lauluklubid,” tutvustas linnaosavanem erinevaid võimalusi.

Haabersti sotsiaalkeskuses on kolm peamist tegevussuunda – eakate koduhooldusteenus, lastetuba tuge vajavate perede lastele ja eakate päevakeskus, kus toimivad huviringid ja korraldatakse avalikke üritusi ning peale selle pakutakse kohapeal ka mitmeid teenuseid.

1 Kommentaar
  1. Haabersti 3 aastat ago
    Reply

    sotsiaalkeskus pidi praegu inimesi täis olema, kõik õpivad kapokate eestvedamisel ja käsul pomme tegema.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.