Keskerakonna juhatuse liikmeteks said Anneli Ott ja Eha Võrk

Keskerakonna volikogus kinnitati erakonna juhatuse muudatused. Brüsselisse suundunud Kadri Simsoni asemel sai juhatus liikmeks Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Volitused peatanud Toomas Vitsuti asemel on juhatuses edaspidi riigikogu liige Anneli Ott.

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Anneli Ott, kes on ka Keskerakonna omavalitsuskogu juht, toonitas, et seisab juhatuses eelkõige tasakaaluka regionaalpoliitika ning piirkondade, sealhulgas Kagu-Eesti, arengu eest. „Mul on hea meel, et Keskerakond on valitsuses pööranud suurt tähelepanu piirkondadele ka väljaspool Harjumaad ning seda suunda tuleb kindlasti jätkata. Mul on hea meel, et saan oma panuseanda selleks ka erakonna juhatuses,“ ütles Ott.

Tallinna abilinnapea Eha Võrk, kes on ka Keskerakonna naiskogu KENA president, tänas volikogu liikmeid usalduse eest ning sõnas, et tema eesmärk juhatuses on seista selle eest, et poliitikas kuulataks naisi rohkem ning et 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel jätkaks Keskerakond nendes nimekirjades, kus see on võimalik, tõmbluku meetodit. „Usun, et Keskerakond suudab Eesti vanima ja suurima erakonnana tuua naisi senisest enam tipp-poliitikasse. Keskerakonnas on alati olnud väga   tugevad naispoliitikud, sh ministrid, alates Liina Tõnissonist lõpetades  haridus- ja teadusministri Mailis Repsiga,“ tõi Võrk välja.

1 Kommentaar
  1. No 1 aasta ago
    Reply

    Mailise kui näite oleks küll võinud välja jätta. See on ju meie hariduse häbi ehk harimatuse võrdkuju. Et ta juba mitmendat korda on sokutatud haridust mannutama, näitab ka meie elukorralduse mannetust.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.