Riigikogu liikmed moodustasid male toetusrühma

Paul Kerese tänava maleturniir

24. 09.2019

Riigikogus moodustati teisipäeval male toetusrühm, mille eesmärk on male ja mõttemängude toetamine Eestis.

Toetusrühma esimees Andrei Korobeinik ütles, et toetusrühma üheks prioriteediks on maleõppe propageerimine. “Maleõpe arendab lastel kognitiivseid oskusi, mis on tänases maailmas väga olulised. Loodetavasti luuakse Riigikogus ka maleturniiride traditsioon,” märkis Korobeinik.

Lisaks Andrei Korobeinikule kuuluvad toetusrühma Kaido Höövelson, Jaanus Karilaid, Marko Šorin, Siret Kotka-Repinski, Aadu Must ja Erki Savisaar.

Riigikogus moodustatud parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada Eestit mujal maailmas. Toetusrühmade kaudu saavad Riigikogu liikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

XIV Riigikogu on moodustanud kokku 57 parlamendirühma ja 57 toetusrühma.

1 Kommentaar
  1. Mitmesaja 2 aastat ago
    Reply

    totra ettepaneku järel ka üks asjalik. Kui see jõuaks ka Mailiseni, et ta koolide õppekavva male- ja kabeõpetuse suruks. Lapsed vajavad korrapärast ja loogilist mõtlemist, muidu tulevadki välja sellised ullikesed nagu meie SMS-laenajad ja Nigeeria kirjadega “rikastujad”.
    Kas võib loota, et peagi kohtuvad malelaua taga ka mölakogud Eestist, Latvijast, Lietuvast, Suomist, Sverigest ja Rossijast? Et Pakosta Liisa ei saaks kreepsu, siis naisi 5 ja mehi 5. Niipalju muidusööjaid ikka saaks kokku.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.