Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna esimeheks valiti Vadim Belobrovtsev

Põhja-Tallinna juhatus

Teisipäeva õhtul toimunud Eesti Keskerakonna Põhja-Tallinna piirkonna aastakonverentsil valiti uus piirkonna juhatus. Esimeheks sai Tallinna abilinnapea, Keskerakonna juhatuse liige Vadim Belobrovtsev.

„Põhja-Tallinn on väga oluline piirkond, kus Keskerakonna populaarsus on traditsiooniliselt olnud hästi kõrge. See omakorda tähendab suurt vastutust oma valijate ees, kuna peame pidevalt nende huvide eest seisma ja ootustele vastama,“ ütles Belobrovtsev. „Minu jaoks on piirkonna esimehe koht suur väljakutse. Võttes arvesse poliitilist konkurentsi riigis ja pealinnas on selge, et lähima kahe aasta jooksul järgmiste kohalike valimisteni ootab meid ees väga palju tööd. Aga tööga oleme harjunud ega pelga seda.“

Piirkonna aseesimeesteks said Tallinna linnavolikogu liikmed Julia Timerbulatova ja Jevgenia Kukk. Liikmeteks valiti lisaks esimehele ja aseesimeestele Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid, linnaosavanema asetäitja Julianna Jurtšenko, Märt Sults, Lylian Altmäe, Svetlana Švedovitš, Aleksander Kukk, Aleksei Semjonov, Pavel Boitsov.

Aastakonverentsil valiti piirkonnale ka delegaadid erakonna volikogusse, samuti revisjonikomisjoni liikmed.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.