Keskerakonna Jõgevamaa piirkonna juhina jätkab Andres Vään

07.10.2019

Keskerakonna Jõgevamaa konverentsil valiti piirkonna juhina jätkama Andres Vään.

“Peaeesmärk on moodustada tugev meeskond, kellega minna järgmistele kohalikele valimistele,” lausus Vään. “Elu Jõgevamaal näitab paranemise märke. Järjest rohkem ettevõtjaid toob oma tootmise meie piirkonda ja tasuvaid töökohti jagub. Noori peresid võiks aga olla rohkem, kuid selleks on vaja kaasaegset ja taskukohast elamispinda.”

Jõgevamaa piirkonna aseesimeesteks valiti Heli Raevald ja Taavi Aas, juhatusse kuuluvad veel Kalev Pikver, Peeter Kallasmaa, Riho Laanes, Väino Ling, Vello Lukk, Urmas Priks, Ülo Kuusk, Liisi Poom, Tarmo Tomson, Heiki Post, Eleonora Salus ning Aivar Altmäe. Lisaks valiti kolmeliikmeline revisjonikomisjon ja piirkonna kaheksa esindajat erakonna volikogusse.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.