Peaminister Ratas külastab Tartut

Tartu. Foto: KRISTJAN TEEDEMA/SCANPIX

Stenbocki maja, 11. oktoober 2019 – Peaminister Jüri Ratas viibib täna ringsõidul Tartus, kus külastab TÜ Eesti Geenivaramut, Tartu vanglat ning osaleb avaliku teenistuse tippjuhtide konverentsil.

Ringsõitu alustab peaminister Tartu vangla külatamisega. Vangla juhtkond, justiitsministeeriumi kantsler Tõnis Saar ja asekantsler Priit Kama annavad ülevaate vangla olukorrast, keele- ja õppeprogrammidest ning tööst, mis aitab vangidel ühiskonda seaduskuulekalt tagasi pöörduda.

Järgnevalt võtab Ratas osa üheksandast Eesti avaliku teenistuse tippjuhtide konverentsist “Niisuguse asjade seisu juures võib isegi õnnelik olla”, kus otsitakse võimalusi olla väledamad ja jõuda eksperimenteerides heade lahendusteni ning mõeldakse demokraatia ja väärtuste üle. Konverentsil osalevad ministeeriumide kantslerid ja asekantslerid ning ametite ja inspektsioonide peadirektorid.

Pärastlõunal väisab peaminister Tartu Ülikooli Eesti geenivaramut, kus genoomika instituudi esindajad annavad ülevaate oma tööst Eesti rahva tervise-, sugupuu- ja geeniandmete kogumisel ning selle rakendamist personaalmeditsiini arendamisel.

1 Kommentaar
  1. Vanglas 1 aasta ago
    Reply

    pannakse Jurka kongi luku taha ja võti kaob kogemata ära. See oleks kena lahend.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.