Haabersti tervisepäeval saab teha tasuta tervisemõõtmisi

Haabersti vabaajakeskus

12.10.2019

Laupäeval, 12. oktoobril algusega kell 11.00 toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109a/2) tervisepäev, kus saab teha tasuta tervisemõõtmisi, osaleda vesiaeroobika näidistreeningutes ning toimub palju muud põnevat. Tervisepäevale paneb punkti meeleoluka kontsertprogrammiga Üllar Luup.

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi sõnas, et lisaks erinevatele tervisemõõtmistele on huvilistel võimalik osaleda vesiaeroobikas, kuulata kontserti või osaleda koos perega õhupalliloomade meisterdamise töötubades. “Järjest enam oskame ja tahame hoida enda tervist ning mõtleme hoolsamalt, mida sööme ja koju ostame. Seetõttu toimub tervisepäeva raames ka tervisemess, kus on hea võimalus tutvuda erinevate tervisetoodetega,“ ütles linnaosavanem.

Algusega kell 11 mõõdab Järveotsa Perearstikeskus erinevaid kolesterooli, veresuhkrut ja kehamassiindeksit ning kopsuliit teostab kopsumahu mõõtmist.

Kell 11-15 on avatud tervisemess, kus on müügiks erinevad tervisega seotud tooted. Messilt leiab nii mett kui ka meetooted. Pagaritöökoda Maheleib pakub kvaliteetsest kodumaisest toorainest käsitööna valminud traditsioonilisi leibasid ja maitsvad saiasid. Lisaks on müügil suuhooldustooted, toidulisandid, kosmeetika, Hiina looduslikud tervisetooteid ja palju muud huvitavat.

Kell 12.30 ja 14 toimuvad treener Jorge Hinojosa juhendamisel vesiaeroobika näidistreeningud.

Nurmenuku raamatukogus toimuvad kell 11.30 ja 12.15 õhupalliloomade meisterdamise töötoad kogu perele ning kell 13-14 teeb Glimm Art õhupallimeister õhupalliloomi ja korraldab lastele erinevaid mänge. Lisaks saab Nurmenuku raamatukogus terve päeva vältel tutvuda seal laenutatavate spordivahenditega.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.