Lindakivi kultuurikeskuse direktori asetäitjaks saab Artur Raidmets

Artur Raidmets FOTO: Ain Liiva/Scanpix

Lasnamäe Lindakivi kultuurikeskuse direktori asetäitjana alustas tööd tele-, raadio ja muusikamees  Artur Raidmets, kes vastutab keskuse kunstilise juhtimise eest.

Lindakivi kultuurikeskuse direktori asetäitjana ametisse astuv Artur Raidmets on veendunud, et kultuur on kahe kogukonna liitja. „Lasnamäe on just hea koht, kust alustada ühisosa otsimist,“ rääkis Raidmets. „Me tegelikult ei tunne üksteist ja läbi kultuurisündmuste on üksteise tundma õppimine parim tee.“

Artur Raidmets on varasemalt töötanud ja esinenud  endise Nõukogude Liidu avarustes ja tutvunud venekeelse publikuga. „Olen töötanud piisavalt nii eesti- kui venekeelse publikuga ja tunnen kahe kultuuri eripära,“ ütles Raidmets, kes on kultuurivaldkonnas töötanud 35 aastat.

Lasnamäe linnaosavanema asetäitja Jelena Kalbina avaldas rõõmu, et kultuurikeskuse meeskonnaga liitus inimene, kellel on mitmekülgne kogemus projektide vedamisel ning tugev kultuuriline taust. “Lasnamäe linnaosa valitsusel on hea meel, et Lindakivi kultuurikeskuse direktori asetäitjaks asus kultuuri valdkonna asjatundja, muusik ja saatejuht, kes kindlasti jagab oma kogemusi ürituste korraldamisel. Tema hindamatu teadmiste ja kogemuste pagas on abiks ka linnaosa ürituste programmi koostamisel ja värskendamisel,” ütles Kalbina. ” Lasnamäelastel on põhjust jääda põnevusega ootama  linnaosa uuendatud kultuuriprogrammi”.

Raidmets on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli. Tema lavakogemus sai alguse ansamblist Modern Fox, mis sai tuntuks 1930. aastate lugudega. Pärast ansamblist lahkumist on Raidmets töötanud õhtujuhina. Ta on juhtinud ka Pärnu linna kultuuriosakonda. Laiemale avalikkusele on Artur Raidmets tuttav televisioonist ja raadiost, kus ta on täitnud nii saatejuhi kui ka peatoimetaja ülesandeid.

20 aastat töötas Lindakivi kultuurikeskuse asetäitjana Igor Jermakov, kes asus oktoobrist juhtima  Maardu kultuurikeskust.

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.