ERR-i tellitud küsitluse andmetel on Keskerakonna toetus viimased kolm kuud tõusnud

Novembris kasvas Keskerakonna toetajate hulk 23 protsendini. 

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb: “Pärast Riigikogu valimisi olid Keskerakonna toetajad äraootaval seisukohal, kas me suudame uues koalitsioonis oluliste teemade eest seista. Peaminister Jüri Ratase poolt juhitud valitsuse koalitsioonileppes on Keskerakonna peamised valimislubadused kirjas ja vastavalt kokkuleppele viiakse neid ka ellu. Eile läbis Riigikogus teise lugemise 2020. aasta riigieelarve, kus on ette nähtud viimase 12 aasta suurim pensionitõus ning palgakasv üldhariduse õpetajatele. Inimeste sissetulekud kasvavad ja kohalike omavalitsuste rahaline seis on parem kui kunagi varem. Samuti on alates 2018. aastast suurenenud Eesti rahvaarv. Inimesed on kõike seda märganud.”

Keskerakonna toetajatele suur aitäh!

Kommenteeri

Sinu meiliaadressi ei avaldata.